Elizabeth dan James Tambah Dua Bau Baru untuk Aroma Nirvana mereka

Semasa wawancara yang panjang dengan Ashley dan Mary-Kate Olsen musim panas ini untuk isu September kami (di gerai berita pada hari Jumaat ini), saya mempunyai banyak masa untuk membincangkan evolusi perniagaan fesyen mereka selama ini. Salah satu perkara yang paling mengagumkan saya ialah pereka berjaya berjaya sepanjang dekad yang lalu sambil mengekalkan kemerdekaan mereka. Dan ini telah memberi mereka kebebasan untuk menjalankan perkara-perkara yang sesuai, seperti membawa pengeluaran koleksi Elizabeth dan James mereka di rumah tahun ini, atau membuka kedai Manhattan untuk The Row yang banyak galeri seni dan perabot moden kerana ia adalah ruang runcit untuk pakaian.

Satu lagi contoh keupayaan mereka untuk berkembang menjadi bidang baru – sambil kekal konsisten dengan visi mereka – adalah pengembangan koleksi wangi Nirvana mereka bulan ini dengan dua aroma baru. Nirvana Black dan Nirvana White aroma, yang menjadi hits besar untuk Sephora apabila mereka diperkenalkan pada tahun 2013, kini akan disertai oleh Nirvana Bourbon dan Nirvana Rose. Perkara yang lucu adalah apabila mereka memilih bahan untuk rasa baru, Olsens berkata mereka kembali kepada beberapa yang sama yang menarik mereka di tempat pertama.

Elizabeth and James Embed
Kesopanan

“Kami adalah orang yang paling konsisten,” kata Ashley dengan ketawa.

BERKAITAN: Pergi di dalam Penthouse Paris Menakjubkan Christian Louboutin

“Ia tidak terlalu jauh dari mana kami berada di Black and White,” kata Mary-Kate. “Mereka berada di dunia nostalgia yang sama. Manakala Rose adalah lebih daripada intip Rose de Mai, dengan sedikit vetiver, Bourbon mempunyai nada vanila untuk itu, jadi ia lebih kenyal, lebih kaya, rasa. Ia bagus untuk bermain dengan warna sedikit. Dunia tidak semua hitam dan putih, jadi persoalannya ialah bagaimana kita membincangkan idea ini? Ini mencerminkan kehidupan yang berwarna-warni, suka bermain, imaginasi dan keseronokan. “

Begitu juga, menambah wangian yang jelas membangkitkan warna adalah penting kerana mereka membawa rasa kepelbagaian kepada perniagaan Elizabeth dan James, yang telah memperluaskan kategori dari denim untuk mengikat musim ini. Rangkaian produk mereka kini boleh dilihat di kedai baru yang mereka buka di Los Angeles di The Grove bulan lepas.

“Alasan kami melancarkan dengan dua wangian di tempat pertama ialah kami mahu wanita mempunyai pilihan,” kata Ashley, “jadi sekarang kami memperluaskan pilihan tersebut.”

Aroma baru tiba di talian di Sephora.com minggu ini dan akan berada di kedai-kedai mulai 19 Ogos ($ 85 setiap satu untuk botol 1.7 ml).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 90 =

map