#FashionChat: Kenapa Tidak Siapa Saja Memakai Bra Musim Panas Ini?

Fesyen Sembang adalah siri baru di InStyle.com di mana pasukan fesyen kami bersatu di ruang sembang untuk membincangkan trend yang paling membahagiakan dan menarik kerana ia berlaku. Minggu ini, kami menyelam ke arah trend yang kaya di musim panas ini.

 

Taylor Davies (penyumbang): Jadi perkara pertama yang saya ingin tahu ialah: Adakah anda pernah pergi ke rumah baru-baru ini di tempat lain selain ruang tamu anda?

Andrea Cheng (Editor Fesyen Bersekutu): Ya. Saya sungguh kejam sepanjang minggu ini. Tetapi ia tidak seperti saya memakai top yang terjun ke tempat kerja, yang mana banyak orang akan mengalami kekayaan hari ini. Saya berlaku terlalu kecil, dan jika saya memakai lapisan, saya lebih suka pergi tanpa bra.

Alison Syrett (Penulis Fesyen Kanan): Tidak, tidak. Saya tidak pun pergi ke rumah di ruang tamu saya.

Ali Pew (Editor Gaya Kanan): Saya cukup bersemangat sehingga saya rasa saya boleh lari dengannya (pakaian dengan punggung belakang, contohnya), tetapi saya suka menyimpannya pada hujung minggu.

Taylor: Betul. Saya telah melihat banyak gadis di Instagram melakukannya dengan cara yang sejuk dan bergaya, seperti Aimee Song di sini:

Braless Summer - 1
songofstyle / instagram (2)

Ali: Button-down adalah kemeja yang hebat untuk pergi braless jika anda bersorak rata-jika mereka cukup besar ia jenis tidak penting.

Alison: Tetapi adakah anda semua sentiasa pergi braless? Atau adakah ia seperti sesuatu yang anda mula lakukan kerana ia berlaku di seluruh Instagram? Saya rasa untuk semua gadis-gadis ini adalah perkara yang agak baru, tidak?

Andrea: Saya telah melakukannya selama beberapa tahun.

Ali: Nampaknya ia bermula dengan trend boob sampingan. Terutama sampingan sampingan permaidani merah. Anda jelas tidak boleh memakai bra melakukan itu … maka ia menetes ke setiap hari.

Taylor: Saya menyalahkan Kendall Jenner, jujur. Ingat ketika dia memakai top hitam hitam yang menjadikannya uh, menindik, begitu kelihatan?

Ali: Malah, T-shirt bukan cara yang baik untuk melakukannya.

Andrea: Terutamanya kemeja t-shirt T-shirt.

Alison: Tetapi itulah bagaimana Kendall Jenner melakukannya dan ia kelihatan baik pada dirinya. Tetapi isu yang saya miliki adalah bahawa ia adalah “trend yang sangat exclusary.” Seperti apa peratusan populasi boleh memakai kemeja-T dengan cara itu?

Taylor: Betul. Ia benar-benar model / perkara badan walaupun, tidak anda berfikir?

Wendy Wallace (Pengarah Pasaran): Ya, jika anda mempunyai buah dada besar ia tidak berfungsi.

Taylor: Sebenarnya. Tetapi tunggu, tunggu, tapi jenis buah apa yang akan kita katakan Khloe Kardashian? Sepertinya dia tidak faham di bodysuitnya di sini.

Wendy: Saya fikir apabila anda dapat melihat sepenuhnya nips, ia terlalu jauh.

Andrea: Jadi adakah anda berpihak kepada pasties? Mungkin itulah cara untuk melakukan trend wanita sebagai orang sebenar?

Ali: Pasti nampak begitu rumit untuk setiap hari. Siapa yang mahu merobeknya selepas hari yang panjang!

Wendy: Saya fikir dia kelihatan hebat, walaupun, sangat cara Kardashian.

Andrea: Dia mempunyai buah dada yang sangat manis.

Taylor: Jadi bersungguh-sungguh!

Alison: Itulah isu saya yang lain dengan keberanian seperti orang yang lebih besar daripada saiz B, mungkin, akan kelihatan kendor. Kecuali nampaknya, mereka menghairankan buah dada seperti Khloe.

Andrea: Tetapi dia juga memakai bodysuit, dan saya rasa seperti itu membantu dengan kebanggaan, memastikan bahawa buah-buahan anda tidak hanya pergi setiap cara yang.

Ali: Saya juga membayangkan bahawa duduk dalam suasana kehidupan sebenar tanpa tangki baju dan langsing akan berasa tidak selesa, seperti terlalu banyak terdedah.

Wendy: Dengan trend ini, anda hanya perlu bersedia untuk mendapat perhatian.

Taylor: Sebenarnya. Saya fikir ada satu perkara yang bermain di sini di mana mereka memakai perkara-perkara ini hanya untuk foto. Dan kemudian dalam kehidupan sebenar mereka pulang ke rumah dan memakai bra sukan atau sesuatu.

Alison: Betul, seperti yang saya rasa seperti di Instagram, apabila gadis-gadis ini melompat bra itu seperti tidak kerana keselesaan atau kepanasan tetapi seperti, “Lihat, saya boleh lari dengan ini, dan mungkin anda tidak boleh.” Adakah ia seperti jurang paha baru yang anda fikirkan?

Andrea: Menarik…

Taylor: Oooh … seperti humblebrag!

Ali: Sepertinya terdapat jenis badan untuknya dan masa dan tempat-dan saya fikir ia kelihatan sangat bergaya apabila dilakukan dengan betul.

Andrea: Sebenarnya-ada masa dan tempat. Anda memerlukan banyak pita fesyen.

Taylor: Sebagai contoh, saya menikmati kedua-dua pandangan ini pada Danielle dari Kami Wore Apa:

Braless Summer - 4
weworewhat / instagram (2)

Ali: Nada neutral adalah bagus dan ditutup di mana-mana sahaja. A+

Taylor: Jadi adakah anda fikir trend ini seperti, lebih banyak badan eksklusif daripada yang lain, seperti contoh tanaman?

Andrea: Ya sememangnya.

Wendy: Ya, anda perlu mempunyai boobies yang betul untuk ini untuk tidak berpotensi untuk melihat sedikit kesat.

Ali: Saya rasa penampilan betina lebih eksklusif untuk jenis badan-tetapi juga saya fikir ia lebih bergaya daripada bahagian atas tanaman. Clavicle adalah bahagian tubuh yang sangat cantik dan bergaya untuk dipamerkan. Ia sedikit lebih canggih.

Alison: Yang membuat saya tertanya-tanya, adakah kita adil untuk mempunyai standard ganda itu? Suka adil untuk mengutuk gadis itu dengan buah dada besar yang akan menjadi braless jika dia memakai perkara yang sama seperti gadis dengan buah dada kecil?

Ali: Nah, sekurang-kurangnya dengan idea butang bawah, saya rasa buah dada besar boleh melakukannya jika mereka sangat gagah.

Alison: Tetapi bagaimana anda boleh membuat payudara anda lebih besar tanpa bra? Kecuali anda melakukan ini…

Taylor: OMG, adalah Kim vintage ini?

Andrea: Tidak! Ini baru-baru ini, ia adalah apa yang dia lakukan di bawah gaun karpet merah.

Wendy: Ya, dia menggunakan pita saluran bogel.

Ali: Ini tidak terasa sangat buruk.

Alison: Rupa-rupanya banyak celebs melakukan ini untuk menampakkan rupa tanpa bra.

Taylor: Saya cuba untuk acara kejohanan hitam yang akan datang.

Andrea: Ia mesti sangat menyakitkan untuk mengelupas.

Alison: Saya menceritakan tentang hacks permaidani merah sekali, dan sekumpulan ahli stylists menyebutnya – ia memerlukan tiga orang untuk dimasukkan ke tempatnya. Ia pita perubatan bogel, saya rasa.

Ali: Minta rakan-rakan anda naik ke pita anda-anda tahu anda mempunyai kawan sejati jika mereka akan memukul buah dada anda.

Alison: Sekali lagi saya fikir ia kembali kepada semua orang yang ingin kelihatan seperti mereka boleh pergi tanpa coli walaupun mereka tidak boleh.

Taylor: Kita semua cuba menjadi seperti Wicked, “Defying Gravity.”

Alison: Pernahkah anda melihat rakan-rakan atau anak-anak perempuan anda ketika anda keluar, melepaskan baju kurung kebelakangan ini? Saya rasa saya benar-benar melihat rupa ini di mana-mana di New York.

Taylor: Sebenarnya, rakan sebilik saya melakukannya sepanjang masa, dan saya rasa saya selalu melihat gadis-gadis di bar di bodysuits dan tiada bra.

Wendy: Saya telah melihat banyak bodysuits.

Ali: Saya tinggal di Williamsburg dan jujur ​​melihat lebih banyak wanita daripada bras pada hujung minggu. (Saya bukan diri saya sendiri tanpa hujung minggu.)

Wendy: AP, saya terkejut!

Alison: Dan ada semua jenama ini sekarang, seperti Reformasi, yang menjual pakaian yang pada dasarnya tidak boleh dipakai dengan bra.

Taylor: Mengapa kita fikir ini berlaku sekarang? Adakah kesan Kendall Jenner?

Ali: Anda tidak boleh menafikan kesan Kardashian-tetapi saya juga fikir ia telah menelan dari permaidani merah.

Alison: Dan juga fesyen semakin banyak kasual.

Taylor: Ali, apa yang kamu lihat??

Ali: Pakaian dengan belakang terbuka, atau tangki bersatu dengan seluar pendek.

Andrea: Saya fikir ada sesuatu yang memperkasa tentang kebanggaan. Anda memilikinya! Ia membebaskan.

Ali: Ia pasti selesa.

Wendy: Mungkin semuanya kerana kita mempunyai calon wanita presiden…

Ali: Oh, tetapi juga-akan menjadi braless membuat buah-buahan anda gong kemudian dalam hidup? Tanya sahaja…

Wendy: Itulah mitos! Saya pernah mendengar bahawa braless sebenarnya membantu otot-otot pektoral yang kuat.

Taylor: Jadi kebanggaan pada dasarnya seperti kecergasan.

Andrea: Anda sedang mengusahakan buah dada anda.

Alison: Inilah perkara-saya mempunyai saiz bra yang melibatkan 2 huruf jika anda tahu apa yang saya maksudkan, jadi ketika saya tidak memakai bra bukan hanya tidak kelihatan baik, tetapi ia tidak terasa baik. Ia seperti saya membawa berat tambahan.

Andrea: Saya fikir ini semua tentang apa yang anda selesa dengan kerana jika anda tidak selesa, anda tidak akan yakin, dan itu hanya buruk di sekeliling.

Ali: saya setuju!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 45

map