Fitbit Dapat Meningkatkan Yang Hebat, Terima kasih kepada Vera Wang

Di satu pihak, pereka Vera Wang adalah pencipta di belakang gaun pengantin yang paling indah yang dapat anda bayangkan-barang impian gadis. Di pihak yang lain, dia adalah pembuat yang sejuk, dengan koleksi yang siap pakai yang sekejal dan gelap, dan tanpa tekanan pada kedua-dua sikap (ingatkan dia “Anda bug saya” tee?) Dan kadang-kadang, keupayaan (berfikir: perkadaran outsized dan lengan panjang yang terlalu panjang).

Dalam usaha reka bentuk terbaru beliau, Wang telah mengambil keliatan dan menyalurkannya ke dalam kategori baru: pelacak kecergasan. Dia telah bekerjasama dengan Fitbit untuk melancarkan tiga gelang tangan yang membawa tepi gadis yang sejuk ke peranti pemantauan langkah-dan-tidur (khususnya, tracker Alta). Wang telah menggantikan band getah standard Fitbit dengan rantai perak chunky pada satu, kulit berlapis dua bungkus pada satu lagi, dan satu pertiga yang menggabungkan unsur-unsur dari kedua-dua: pautan perak dan kulit hitam. 

Bahagian yang terbaik? Band Simply Vera Vera Wang x Fitbit boleh didapati mulai hari ini untuk $ 80 setiap satu di kohls.com (tracker Fitbit Alta dijual secara berasingan). Tetap bergulir untuk melihat dan membeli rekaan barunya.

BERKAITAN: Sekolah Awam dan Fitbit Berkolaborasi pada Reka Bentuk Baru

Vera Wang/Fit Bit - Embed 3
Kesopanan

Hanya Vera Vera Wang x Rantai perak Fitbit, $ 80; kohls.com

Vera Wang/Fit Bit - Embed 2
Kesopanan

Hanya Vera Vera Wang x gelang kulit Fitbit, $ 80; kohls.com

Vera Wang/Fit Bit - Embed 1
Kesopanan

Hanya Vera Vera Wang x gelang Perak-dan-kulit Fitbit, $ 80; kohls.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 4

map