Gabi Gregg & Nicolette Mason Di Sini Dengan Koleksi Jatuh Impian kami

TK
Kesopanan

Lashauna Williams

22 Sep, 2017 @ 9:00 malam

Selepas berbual dengan adegan fesyen dengan pelancaran Premme kembali pada bulan Julai, Gabi Gregg dan Nicolette Mason kembali! Kedua-duanya melancarkan koleksi musim gugur yang mesra kurva mereka hari ini di premme.us, dan ia menjadi satu lagi rumah.

Sejak pelancarannya, Premme telah memposisikan diri sebagai anak perempuan yang melengkung untuk fesyen yang berani yang bergaya dengan harga yang berpatutan, dan tawaran terkini untuk kejatuhan itu hanya berbuat demikian. Musim ini mereka telah mengambil isyarat dari ’70-an (lihat imej kempen yang sejuk di atas), mewujudkan pakaian yang diilhamkan oleh dekad ini. Pikirkan seluar kaki lebar yang disesuaikan dengan baju badass, kepingan putih (jangan khawatir, anda boleh memakai putih!), Parit organza belaka, dan jumpsuits sejuk. 

Potongan ini sempurna untuk sekarang dan boleh berlapis kemudian pada tahun ini. “Banyak kepingan yang selesa tetapi ringan, tidak terlalu berat untuk dipakai sekarang,” kata Gregg. “Kepingan ini bertujuan untuk mencampur-dan-cocok untuk gaya peribadi anda.Sebagai keseluruhan, jenama kami mengambil risiko, sebagai contoh, kami mempunyai gaun renda dengan hanya bodysuit di bawah.Banyak gadis bergaya seperti Ashley Graham, mengenakannya dengan cara ini tetapi anda juga boleh menggunakan slip. Kami mahu anda dapat menunjukkan seberapa banyak kulit yang anda selesakan. “

VIDEO: Malam Hari Plus Plus kelihatan diilhamkan oleh Ashley Graham

“Kami mahu wanita melihat kami dan merasa seperti mereka boleh mencuba sesuatu yang baru. Jangan takut untuk mencuba perkara baru, cuba putih!” kata Mason. “Kami mempunyai seluar putih yang sejuk di dalam koleksi yang boleh dipakai oleh setiap wanita. Saya lebih banyak peraturan-memakai apa yang anda kehendaki! Pada akhir hari bukan warna atau siluet, akan mengubah bentuk badan kita, jadi kita harus memeluk siapa kita, kita perlu mengubah fikiran kita, jika memakai putih menjadikan kamu berasa baik, seperti dewi, kemudian pergi untuk itu. “

BERKAITAN: Gabi Gregg Lancar Koleksi Intimates dengan Janji Suka Main

Baru-baru ini, terdapat banyak pergerakan positif dalam industri kurva dan ia merupakan detik penting bagi berjuta-juta wanita. “Kami bergerak ke arah yang betul, ia benar-benar istimewa untuk melihat NYFW lalu,” kata Mason. Tambah Gregg, “Kami mahu semua wanita melihat yang terbaik dan merasakan yang terbaik. Kami membawa koleksi ini kepada wanita yang suka fesyen dan membantu mereka berfikir di luar kotak.”

Koleksi baru boleh didapati dalam saiz 12-30 dengan kepingan harga antara $ 49- $ 135. Tatal ke bawah untuk melihat beberapa kegemaran kami di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map