Gabrielle Union Masters Summer Dressing dengan Pakaian $ 63

Coretan gaya Gabrielle Union terus menerus. Kali ini, pelakon berusia 44 tahun memberi kami demam musim panas dengan pakaian tanpa tali. Ternyata nombor cetak bunga yang dipasangkan dengan sandal kuning, sebenarnya kelihatannya Eva Mendes merangka kerjasamanya dengan New York & Company. Dan pakaian santai datang dengan tag harga $ 63 (kedai serupa di sini) -suatu yang kita semua boleh menghargai.

Malah, majoriti koleksi Eva Mendes untuk New York & Company cukup berpatutan. Terdapat beberapa skirt pada baris sehingga jam di bawah $ 50, dan terdapat blus cantik yang boleh anda skor kurang dari $ 30.

VIDEO: Salinan Bibir Merah Glossy Gabrielle Union

 

Union juga telah bekerjasama dengan New York & Company untuk mencipta beberapa gaya trendi yang tidak akan memecah bank. Sudah tentu menyegarkan untuk melihat begitu banyak celebs berehat dari memakai reka bentuk mewah untuk mempromosikan fesyen yang berpatutan. Dan pakaian terkini Union adalah bukti bahawa anda masih boleh kelihatan seperti bintang tanpa menghabiskan wang utama.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 13

map