Garis Pakaian Yang Terjangkau Di Zendaya Akan Membuat Anda Mencintai Dia Lebih Banyak Lagi

Zendaya Clothing Line New Lead
Imej Kevin Mazur / Getty

Andrea Cheng

Nov 03, 2016 @ 4:30 petang

Zendaya-gadis itu sangat keren, dia tidak semestinya memerlukan nama belakang. Beruntung untuk kita semua, pelakon-penyanyi-pereka (belum lagi, seseorang yang berjalan di dalam bulatan dalaman Beyonce) membawa keseronokannya kepada orang ramai dengan pelancaran garisan pakaiannya Daya oleh Zendaya yang terdiri daripada pelbagai streetwear-chic keping, semua harga dibawah $ 200, dengan paling kurang $ 100. Dan untuk merayakan garis pakaiannya, Zendaya akan membuat penampilan di kedai pop-up di New York City, Chicago, dan Los Angeles pada hari Sabtu, 5 November. Biarkan tenggelam di: Dia akan hadir secara fizikal di ketiga-tiga dalam satu hari (maklumat lanjut di bawah). Apakah sihir ini?? Tetapi kami menggesa. Kami mengejarnya di lokasi NYC beberapa hari awal untuk berbual dengannya mengenai reka bentuknya. 

“[Stylist] Undang-undang Roach, rakan gaya saya dalam jenayah, dan saya sangat diilhami oleh orang, apa yang mereka mahu, apa yang mereka perlukan, apa yang mereka minta dan saya fikir itulah yang benar-benar mengusulkan,” katanya kekurangan akses kepada fesyen yang berpatutan dan berkualiti tinggi. “Saya ingin mencipta pakaian yang hebat yang tidak akan terputus sebaik sahaja anda pulang ke rumah. Ia akan berasa baik, kelihatan baik dengan harga yang realistik.”

Selain itu, dia tegas (atau dengan kata-kata beliau: “sangat, sangat pemilih”) tentang membawa wawasannya kepada kehidupan, yang bermakna berjam-jam untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan dengan betul. Dia mahukan model pelbagai saiz dan latar belakang yang berbeza, baik untuk kempen dan laman web. Satu lagi tidak boleh dirunding? Kemasukan potongan neutral jantina. “Saya mahu memastikan semua orang berasa disertakan, merasakan seperti yang mereka fikirkan dalam membuat garis ini,” katanya dengan tegas. “Saya tidak mahu mengasingkan sesiapa pun, saya mahu ada tahap androgyny, kerana itulah cara fesyen harus lebih terlibat daripada itu.”

Pada akhirnya, ia adalah barisan yang sangat Zendaya di terasnya, dengan reka bentuk yang serba boleh yang meminjamkan diri dan mencocokkan, seperti pakaian slip dan hoodie atau pakaian girly ruffled dengan pengebom badass. Dan segala-galanya boleh didapati hari ini, yang boleh anda beli dalam talian atau di mana-mana satu daripada tiga pop timbul pada hari Sabtu. Mahu lebih banyak Zendaya? (Maksud kami, siapa yang tidak?) Hari ini juga menandakan pelancaran aplikasinya, yang boleh anda muat turun untuk melihat orang dalam hidupnya. 

“Ia bukan hanya satu cara bagi orang untuk berhubung dengan saya lebih banyak, tetapi benar-benar dapat melihat lebih banyak kehidupan saya, melihat dengan lebih dekat siapa saya, apa yang saya lakukan, apa yang saya suka,” katanya. “Dan ada banyak perkara bodoh dan lucu di sana, kerana saya suka membuat orang ketawa dan saya hanya bodoh, siapa sahaja saya!”

New York Daya oleh Zendaya lokasi: 350 West Broaday dari 10 pagi hingga 8 p.m. pada hari Sabtu dan Ahad; Lokasi Chicago: 108 North State Street dari 10 pagi hingga 8 p.m. pada hari Sabtu dan Ahad; Lokasi Los Angeles: 441 N. Fairfax Ave dari jam 12 pagi. ke 10 p.m. Sabtu dan dari pukul 10 pagi hingga 8 p.m. Ahad. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 54

map