Gaun Perkahwinan Paling Seksi di Minggu Fesyen Pengantin Spring 2018

TK
Dari segi Berta

Dobrina Zhekova

21 Apr, 2017 @ 4:00 petang

Tuan-tuan, jangan biarkan sesiapa memberitahu anda bahawa anda tidak boleh memakai sesuatu yang seksi pada hari perkahwinan anda. Sesiapa yang mempunyai pendapat tentang apa anda harus kelihatan seperti anda hari istimewa, semestinya untuk selama-lamanya mengadakan perdamaian mereka. PERIOD.

Plus, yang seksi tidak bermakna muncul dalam pakaian anda. Ini semua tentang mengetahui di mana hendak melukis garis dan memilih pakaian yang sangat seksi tanpa kesat. Perlukan beberapa alat visual?

Minggu Fesyen Pengantin di ayunan penuh di New York City dan kami telah melihat beberapa penampilan yang sangat panas dilakukan dengan cara yang sangat bergaya. Nombor Lacey, panel semata-mata, dan V-leher yang mendalam tentu saja klasik. Tetapi jika anda bertanya kepada kami, tidak ada yang lebih seksi lagi iaitu gaun yang mendebarkan bahu atau satu dengan belakang yang rendah, dan terdapat banyak orang di landasan musim ini.

Tinjau ke bawah untuk melihat penampilan paling hangat di Minggu Fesyen Pengantin dan semak semula secara kerap untuk kemas kini.

VIDEO: 4 Instagrams Penting untuk Mengambil Perkahwinan Anda

 

Like this post? Please share to your friends: