Gaun Perkahwinan Trend dari Spring 2018 Minggu Fesyen Pengantin

TK
Randy Brooke / Getty; Edward James / WireImage; Thomas Concordia / Getty

Dobrina Zhekova

24 Apr, 2017 @ 3:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jangan lepaskan siluet di luar bahu. Rupa-rupanya ia tidak pergi ke mana-mana sahaja. Pereka adalah Minggu Fesyen Pengantin membentangkan bantalan bahu kelihatan berbeza-beza dari impian dan boho untuk lurus seksi.

Tetapi itu bukan semua yang kita lihat di landasan dan bilik pameran di New York City. Pengantin perempuan, yang mendapat sambutan tahun depan, mempunyai banyak harapan untuk menilai dengan trend cantik yang kami lihat pada acara itu. 

Sebagai permulaan, nampaknya pereka merevisi idea bahawa gaun pengantin harus berwarna putih. Reem Acra, Justine Alexander, dan Marchesa semua merancang reka bentuk mereka dengan butir-butir hitam. Walaupun kita tidak dapat memastikan jika kemas kini hitam dan putih adalah metafora untuk kehidupan berkahwin, kita adalah peminat yang besar dari paparan kontras tinggi.

VIDEO: Sofía Vergara merancang Pernikahannya

 

Dan bercakap tentang melanggar tradisi, pereka telah memeluk pantat itu dengan kekuatan penuh-sama ada sebagai sebahagian daripada saman dua keping atau sebagai lompatan elegan.

Kami juga menyaksikan kemunculan rupa yang bersih, tidak ragu-ragu, dan minimalis yang mungkin akan menjadikan wanita yang tidak peminat renda, mutiara, dan kegunaan apa-apa yang sangat gembira-kadang-kadang kurang adalah lebih lagi.

Tinjau ke bawah untuk melihat beberapa trend tercantik yang kami lihat di Minggu Fesyen Pengantin.

 

Like this post? Please share to your friends: