Gaya Bintang Charlotte Le Bon Mempunyai Almari Musim Bunga Impian kami

TK
Pierre Suu / Imej GC

Jennifer Ferrise

21 Apr, 2017 @ 3:45 petang

Ah, akhir April. Masa tahun apabila semua yang anda mahu pakai adalah pakaian musim bunga, tetapi sejuk pantai timur tidak akan berhenti.

Memandangkan tiada sesiapa yang kelihatan menggigil, penyelesaian yang paling mudah adalah, untuk mencapai jaket yang cukup hangat untuk mengatasi hujan renyai namun cukup diperkemaskan untuk tetap memamerkan benang baru anda. Perintah yang cukup tinggi untuk topper. Jadi di luar parit khaki asas, jenis mantel yang harus dilaburkan?

Masukkan pelakon Kanada Perancis, Charlotte Le Bon, yang, ketika dia tidak menggosok siku dengan bintang-bintang bersama Christian Bale dan Oscar Issac dalam Janji (keluar hari ini), melayani sasaran jaket utama setiap kali dia melangkah keluar.

Le Bon, yang bekerja dengan stylist Jeff K. Kim, mempunyai bakat untuk mengetahui dengan tepat jenis jaket yang akan kelihatan. Seluar jeans kurus dan T? Cuba pengebom oren yang terbakar. Seluar dalam dan seluar panjang yang dipadankan? Duster sutera yang licin, ia adalah. Dan di atas itu, dia telah menguasai lengan tanpa tenaga yang dilancarkan, sedikit dari cara bahu menggayakan mantelnya yang masih memakai pakaiannya pada paparan penuh.

Teruskan menatal untuk melihat MVP jaket spring nya. Sekiranya pakaiannya tidak memberi inspirasi kepada anda, rambutnya yang sempurna akan pasti.

VIDEO: 12 Idea Pakaian Sempurna Untuk Spring

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 55

map