Gelas Nenek-Chic Adakah Di-Lihat Selebriti yang Memakai Mereka

Selena Gomez Glasses
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Andrea Cheng

Feb 08, 2018 @ 6:45 petang

Nenek mata, kacamata ayah, spesifikasi nerdy-apa sahaja yang anda mahu memanggil mereka, mereka kembali. Dikenali dengan kerangka mereka (atau kadangkala plastik yang jelas) dan gaya penunggangnya yang sedikit besar (ayah saya memakai sepasang pada tahun 70-an, kerana saya yakin ayahmu juga), bingkai ini menyampaikan 20/20 penglihatan kepada bintang yang paling terputus di Hollywood.

Mungkin ini adalah tindak balas selepas tahun-tahun rim hitam plastik yang tebal, atau mungkin ia kerana, seperti semua trend fesyen yang datang dan pergi, kini kini giliran mereka lagi. Atau, ia boleh menjadi pengarah kreatif Gucci yang aneh aneh Alessandro Michele yang harus dipersalahkan, setelah menghantar bahagian yang saksama daripada kacamata nenek-chic ini di landasan pada lebih daripada satu kesempatan.

Apa pun alasannya, ia bertanggungjawab untuk menapis pakaian jalanan moden menggunakan lensa retro, seolah-olah ia diambil langsung dari gambar sepia-tepu, pra-Instagram. Lihatlah untuk melihat apa yang kita sedang bincangkan-setiap orang dari Selena Gomez ke Bella Hadid tidak dapat mencukupi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 21

map