Gigi Hadid Merangka Koleksi untuk Messika Paris Itu Akan Mengubah Stash Perhiasan Anda

TK
Gigi Hadid oleh Mert & Marcus

Elana Zajdman

Sep 14, 2017 @ 1:00 petang

Supermodel, pereka, dan wanita keajaiban keseluruhan, Gigi Hadid, baru saja mencipta duta jenama global baru Messika Paris. Seolah-olah ini tidak cukup sejuk, dia bekerjasama dengan Valerie Messika untuk mereka bentuk koleksi kapsul yang pertama, termasuk perhiasan yang halus dan tinggi.

“Saya mahu mencipta sesuatu yang tidak berkesudahan bahawa sesiapa boleh memakai dan merasa cantik, tidak kira usia mereka. Pada setiap hari, kurang lebih, dan saya fikir sekeping perhiasan yang cantik hanya menawan, “kata Hadid.

Kempen itu, yang ditembak oleh Mert dan Marcus, memaparkan babak mega memodelkan sebahagian daripada keping yang akan segera dikunjungi dari koleksi itu. Koleksi itu termasuk pendants, penjaja, manset telinga, anting-anting, gelang, dan cincin.

Tahun ini menandakan ulang tahun ke-10 koleksi Move ikon yang ikonik dan kami tidak dapat memikirkan cara yang lebih baik untuk diraikan daripada dengan membuat Messika oleh koleksi Gigi Hadid. Sama ada anda sedang mencari bahagian yang dipakai setiap hari atau sekeping pernyataan anda terikat untuk mencari bahagian seterusnya anda bijoux dalam campuran.

Sekeping kegemaran Gigi dari koleksi? “Saya benar-benar teruja dengan sekeping kenyataan dari koleksi saya,” katanya. “Ia boleh membuat apa-apa pakaian pemenang!”

VIDEO: Messika oleh Gigi Hadid Tembak oleh Mert dan Marcus

Bermula esok, anda boleh membeli koleksi secara eksklusif di kedai perdana 259 Rue Saint-Honore, dan kemudian di semua butik Messika di seluruh dunia dari 30 September. Datang pada bulan Oktober, anda akan dapat mengumpul koleksi lengkap di Amerika Syarikat di Saks Kelima Avenue di kedai-kedai dan dalam talian, serta di lokasi Neiman Marcus pilih.

Tatal ke bawah untuk melihat sorotan dari koleksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 34

map