Gwen Stefani Lancar Dua Koleksi Kasut dalam Plotnya untuk Penguasaan Dunia

Gwen Stefani - Tura Collab - LEAD
Kesopanan

Claire Stern

16 Feb, 2017 @ 5:00 petang

Untuk ‘remaja 90-an, Gwen Stefani akan selama-lamanya dikenali sebagai gadis keren muktamad. Dan walaupun sudah 25 tahun sejak pembebasan Tanpa ragu ragupenyanyi itu telah mengekalkan kerelaannya di kalangan bintang pop generasi akan datang, memperluas empayarnya untuk memasukkan tiga garisan fesyen (termasuk satu untuk haiwan kesayangan), enam wangian, rancangan TV animasi, dan sekarang dua koleksi dengan NYC jenama eyelet Tura, belum lagi mengesankan sebagai artis solo dan berkhidmat selama tiga tahun dan mengira Suara. “Saya tidak peduli untuk menang, tetapi apabila saya melakukannya, itu adalah masalah besar,” kata Stefani baru-baru ini melalui telefon. Di sini, dia bercakap lebih lanjut mengenai koleksi optik kedua, mengapa dia merasa terhutang budi kepada Suara, dan apa yang seterusnya pada senarai tugasnya.

Bagaimanakah reka bentuk gelas serupa dengan reka bentuk pakaian?

Saya mahu membuat kacamata selama saya merancang. Sudah tentu saya tidak fikir lagi kerana mereka adalah sesuatu yang saya mahu dan suka-mereka adalah aksesori utama. Apa sahaja yang saya reka bentuk sentiasa menjadi sesuatu yang saya akan pakai. Harajuku adalah mengangguk inspirasi pop art Jepun yang saya sayang, GX adalah sejuk tetapi sedikit lebih murah, dan L.A.M.B. sangat spesifik. Dengan kacamata, anda masih memilih papan mood, palet warna, dan bahan, tetapi ia adalah penonton yang lebih luas. Ia lebih mudah diakses. 

Orang cenderung berorientasi pereka dengan pakaian. Adakah anda merasa seperti itu dengan cara yang sama dengan optik?

Menjadi pereka dan selebriti boleh membantu anda dan ia boleh mencederakan anda, kerana ramai orang tidak mahu nama anda di atasnya. Tetapi ramai orang yang membeli kacamata ini kerana mereka bekerja untuk mereka. Mereka berjalan ke optometris mereka, mereka mencuba sesuatu yang mereka suka, mereka melihat mereka, dan mereka membelinya. Gelas sangat peribadi untuk citarasa anda. Dan anda tidak hanya mendapat satu pasangan-anda mendapat pilihan.

Ini adalah koleksi kedua untuk Tura. Berapa banyak pasang gelas yang anda ada pada ketika ini?

Saya mungkin mendapat kira-kira 20 pasang di sekitar rumah.

BERKAITAN: Gwen Stefani Menghasilkan Siri Kanak-kanak Animasi, Kuu Kuu Harajuku

Bilakah anda mula memakai cermin mata?

Saya bernasib baik – seluruh keluarga saya memakai mereka, tetapi saya tidak perlu mula memakai mereka sehingga kemudian. Saya mendapat preskripsi saya kira-kira tiga tahun yang lalu, sebelum saya hamil dengan Apollo. Kemudian selepas dia dilahirkan, badan saya berubah sepenuhnya. Saya suka, “Baiklah, saya tidak fikir fon semakin besar di telefon saya.” Dan sekarang saya merancang mereka! Masa selalu berfungsi seperti yang sepatutnya.

Anda baru menandatangani sebagai wajah Revlon dan bersedia untuk menghasilkan anak-anak animasi yang menunjukkan budaya jalan Jepun. Apa lagi yang ada pada senarai baldi untuk tahun 2017?

Suara memberi saya banyak peluang; Saya sangat bersyukur kerana itu. Pertunjukan ini adalah semua yang saya sayangi-muzik, persembahan, pakaian, rambut, solek-dan ia memperlihatkan anda kepada orang yang anda tidak akan bertemu sebaliknya. Selalu ada muzik dalam diri saya, jadi saya mempunyai beberapa perkara di atas lengan saya di sana juga. Saya suka sibuk!

Tinjau ke bawah untuk membeli beberapa reka bentuk Stefani untuk Tura, boleh didapati sekarang di tura.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 26

map