Hanya Akan Melancarkan Kempen Kejatuhan New Inspiring

TK
Kesopanan

Lashauna Williams

21 Sep, 2017 @ 7:30 petang

Hanya Be kembali lagi! Jenama, yang didedikasikan untuk membawa fesyen wanita yang rata untuk harga yang tinggi, melancarkan kempen kejatuhan baru yang dipanggil Kami Adakah Curves, dan ia sangat memberi inspirasi. 

Kami tidak menjangka tiada apa pun daripada jenama itu. Sekiranya anda masih ingat, musim lalu hanya menjadi supermodel kurva Marquita Pring dalam kempen pakaian renangnya, yang menunjukkan semua orang betapa keluk cantik dalam pakaian renang. Untuk kejatuhan, jenama itu membawa kita dua wajah yang lebih hebat: Bree Kish dan Denis Bidot. Bukan sahaja mereka cantik, tetapi mereka kedua-dua penyokong positivity badan dengan gaya semua mereka sendiri.

Kempen ini juga menyoroti beberapa trend terbaik musim gugur. Berpikir beludru, denim, dan sulaman, yang semuanya kain yang sesuai untuk dicampur dan lapisan untuk jatuh. 

VIDEO: Kempen Bertemakan Parti Baru Gucci

Apa lagi yang boleh anda harapkan daripada koleksi baru? Ia juga penuh dengan keperluan penting untuk musim ini dan kami pasti anda mahu semua. Untuk membantu anda mendapatkan almari pakaian jatuh yang sempurna, Simply Be menawarkan diskaun istimewa untuk anda InStyle pembaca, tersedia sehingga 5 Oktober! Cuma gunakan kod itu, INSTYLE40, di checkout untuk menerima diskaun 40% pada barang berharga penuh di simplybe.com.

BERKAITAN: Lihat Kempen Baju Renang Wanita yang Cukup Cantik Baru Simply Be

Lihat tangkapan kegemaran kami dari kempen di bawah dan layari ke Simply Be untuk melihat kempen iklan penuh. Bertindaklah, jenama itu juga akan melepaskan lebih banyak maklumat yang akan menerangkan mesejnya yang kuat dan imejan cantik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map