Harap Anda Disimpan Pakaian Scarf Anda dari 2006-Mereka Kembali

Selendang Dresses
Kesopanan

Ruthie Friedlander

Jul 05, 2018 @ 1:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apabila terlalu panas untuk memilih pakaian yang hebat, pilihan yang paling mudah adalah mencari satu bahagian yang anda boleh membuangnya. Biasanya, ini datang dalam bentuk gaun maxi. Gaun maxi memenuhi tunggakan almari pakaian musim panas: ia boleh menjadi ringan, ia boleh menjadi formal atau kasual, dan, lebih baik lagi, ia sesuai.

Tapi mari kita hadapi. Kami telah melihat bahagian yang saksama kami pakaian maxi snoozy; pakaian kapas spageti kapas mudah dalam warna pepejal. Jika anda mencari pakaian maxi dengan beberapa kelebihan tambahan, cubalah menguji hemline yang berbeza. Rok yang diilhami selendang biasanya datang ke bentuk “v” di bahagian depan, tetapi kerana panjang dan lapisan berbeza mereka, mempunyai pergerakan yang indah kepada mereka. Mereka menambah dimensi yang maxi purata anda tidak akan memberi anda.

Dan kerana mereka diilhamkan, anda meneka, selendang, mereka cenderung untuk mencetak dan corak yang menyeronokkan. Beli kegemaran kami, di sini.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 62

map