Heels selesa Jennifer Lopez tidak boleh berhenti memakai

US-ENTERTAINMENT-MET-GALA-2018
ANGELA WEISS / Getty Images

Alexis Bennett

15 Mei 2018 @ 4:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Saya hampir tidak boleh membuatnya melalui pesta selama dua jam memakai kasut tumit tinggi tanpa perlu mengayuh ke kereta. Tetapi selebriti, entah bagaimana, berjaya mendapatkan malam selepas malam permaidani merah di stilettos langit-tinggi. Jadi apa rahsia itu? Apakah bintang kegemaran anda mempunyai persamaan? Bagaimana dengan sepasang kasut berkualiti dengan reka bentuk yang dibuat untuk membantu mereka menahan masa yang panjang untuk memar di sekitar stilettos.

Di situlah koleksi Jimmy Choo Season datang. Jenama mencipta tumit yang bintang seperti Jennifer Lopez terus memakai berulang-ulang. Jadi apa yang membuatkan mereka begitu selesa? Platform itu di depan tidak hanya untuk hiasan. Ia menambah sokongan tambahan, mengurangkan tekanan pada bola kaki anda dan mengimbangi ketinggian stiletto.

Satu-satunya berita sedih ialah sandal Jimmy Choo Max cukup banyak habis dijual. Tetapi kami berjaya mencari pasangan terakhir dalam talian di laman web Farfetch ($ 995; farfetch.com). Dan Jimmy Choo juga membuat Juliet, Misty, dan April, yang sama selesa dan kelihatan sangat mirip dengan Max.

VIDEO: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli Sekarang

 

Lihat banyak cara yang Lopez dan lebih banyak bintang memakai kasut tumit selesa diulang di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − = 75

map