HSN Melancarkan Koleksi Diilhamkan oleh Alice Melalui Kaca Mencari dan Kami Ingin Semua

HSN Products Lead
Kesopanan

Cerita ini mengandungi pautan gabungan, yang bermaksud bahawa jika anda membeli sesuatu, InStyle memperoleh komisyenWalau bagaimanapun, semua cadangan adalah pendapat bebas daripada kakitangan InStyle.

Cerita ini mengandungi pautan gabungan, yang bermaksud bahawa jika anda membeli sesuatu, InStyle memperoleh komisyenWalau bagaimanapun, semua cadangan adalah pendapat bebas daripada kakitangan InStyle.

Lebih banyak

LEILA MILGRIM DAN ANNA HECHT

24 Mei 2016 @ 2:30 petang

Pawagam telah menjadi gaya bona fide yang mempengaruhi gaya dan trend fesyen sepanjang tahun, dan oleh itu hanya semulajadi bahawa salah satu filem Disney yang paling berwarna dan eklektik, Melalui tingkap tinjau, telah mengilhami koleksi keseluruhan.

Koleksi eksklusif HSN termasuk kepingan dari jenama dan pereka seperti Vince Camuto, Guliana Rancic, dan Heidi Daus, yang, dalam mewujudkan kepingan mereka, menarik inspirasi dari kostum filem yang menarik, reka bentuk set yang rumit, dan pengembaraan Alice. Dalam sekuel yang sangat dinantikan hingga 2010 Alice di Wonderland, Alice Kingsleigh mengembara dari negara ke negara melalui laut sebelum kembali ke dunia fantasi Wonderland, di mana pengembaraannya terus bersama kawan-kawan lama, seperti Hatter, dan musuh baru Alice, Time, makhluk aneh (dimainkan oleh Sacha Baron Cohen) yang sebahagian manusia dan bahagian jam. Tonton treler di bawah. 

Koleksi itu, yang menampilkan segala-galanya dari anting-anting pinggang yang diilhamkan oleh vintaj hingga penuh, skirt bunga dan beg crossbody aneh, adalah setiap bit yang diilhami oleh dunia ajaib Wonderland. Dengan cawan teh, mawar, dan kad bermain dilihat sepanjang koleksi, pakaian dan aksesori yang baru dilancarkan-dengan tidak dapat dinafikan Alice di Wonderland estetik-berfungsi sebagai penggoda yang sempurna untuk sekuel yang akan datang, di bioskop 27 Mei. 

Beli beberapa kegemaran kami dari koleksi di bawah, dan pelanggan baru ke HSN boleh menggunakan kod “169087“Untuk mendapatkan $ 20 daripada pesanan HSN.com mereka sebanyak $ 40 atau lebih dari mana-mana bahagian tapak (pengecualian dikenakan). Pastikan koleksi penuh dengan menala ke acara televisyen 73 jam HSN untuk Alice Through the Looking Glass koleksi dari 23 Mei hingga 26 Mei. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 33 =

map