Ia adalah Bulan Yoga Nasional! Raikan dengan Piece-Sedia Aliran Ini dari Jenama Kegemaran Kami

Yoga Month - LEAD
Kesopanan

Alison Syrett (Teks) dan Alexis Parente (Pasar)

01 Sep 2016 @ 5:30 petang

Vinyasa, Bikram, Hatha-pilih aliran kegemaran anda, dan menempah sesi sekarang kerana hari ini menandakan permulaan Bulan Yoga Nasional. Dengan risiko membunyikan seperti jurulatih, nasihat zen di depan kelas dengan sitar, ini adalah peluang yang sempurna untuk memfokuskan semula amalan anda dan membantunya berkembang. Cuk ohm. 

Tetapi juga, mungkin isyarat membeli-belah? Sama ada baju yang dipasang itu (akhirnya!) Tidak kusut ke hadapan semasa menghadapi anjing atau topi dan bingkap yang sepadan yang memberi anda kepercayaan untuk pergi tanpa baju di bilik yang dipanaskan, hanya pakaian yang sesuai memberi impak masa anda di atas tikar lebih daripada yang anda fikirkan. (Plus, anda akan berasa sangat comel, yang boleh menjadi lebih berharga daripada 1000 papan papan, tidak?)

VIDEO YANG DIHUBUNGI: Latihan Yoga 5-Minit Tiada-Down-Dog Yoga

Untuk mendapatkan amped untuk sesi berikutnya, kami telah memotong bahagian pakaian yoga dari pakaian sukan kegemaran kami untuk pembelian terbaik musim ini. Tatal ke bawah untuk menyemak imbas dan membeli pilihan utama kami. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 47

map