Ia Tidak Terlalu Lama untuk Menyokong Satu Cinta Manchester Fund

Ariana Grande
Getty Images

Alexis Bennett

Jun 05, 2017 @ 10:45 pagi

Hampir dua minggu selepas serangan pengganas di konsert Ariana Grande, penyanyi itu (dan kawannya selebriti) memukul pentas pada hari Ahad untuk menghormati mangsa dan ahli keluarga mereka. Tidak mengejutkan, tiket ke konsert Manfaat One Love terjual dalam beberapa minit, tetapi walaupun anda tidak dapat menghadiri acara itu, anda boleh menunjukkan sokongan anda dengan mengatasi sweater comel yang memakai Grande untuk acara yang mengagumkan.

Barang dagangan rasmi masih dijual di laman web One Love Manchester Shop. Dan semua hasil bersih akan terus ke Persatuan Palang Merah British, We Love Manchester Emergency Fund, yang akan membantu mereka yang terjejas oleh serangan pengganas.

Grande mengguncang corong putih dengan kata-kata One Love Manchester yang dilukis di depan. Dan dia berpasangan dengan seluar jeans Denim & Viper yang dipotong keluar dan kasut platform Giuseppi Zanotti. Penari beliau menunjukkan hoodie hitam dengan tulisan merah jambu. Barang amal juga termasuk baju-T, topi, dan pin enamel. Anda boleh pergi ke Kedai One Love Manchester, atau anda boleh terus menatal untuk melihat semua item di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map