Idea Pakaian Bergaya untuk Ride Bike Anda Seterusnya

TK
Christian Vierig / Getty

Alexis Bennett

11 Jul 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Menunggang basikal adalah salah satu aktiviti musim panas kegemaran kami, tetapi kadang-kadang mencari pakaian yang sempurna untuk dipakai semasa ekspedisi boleh menjadi sukar. Saya maksudkan kita semua untuk pakaian bergaya dengan butiran avant garde. Malangnya, pakaian berpendar dan perhiasan di atas boleh menjadi bahaya ketika menunggang basikal.

Saya masih mempunyai mimpi buruk dari masa yang saya fikir ia adalah idea yang baik untuk memukul laluan basikal Central Park dalam seluar kaki lebar. Hem yang berlebihan terperangkap dalam pedal, dan perjalanan saya datang ke hujung yang lebih awal daripada jangkaan selepas jatuh dan memutuskan sambungan rantai basikal. (Rehat dengan selamat kepada celana yang cantik.) Saya sudah pasti belajar pelajaran saya, tetapi itu tidak bermakna saya semua adalah Lance Armstrong dalam spandex onesie sekarang. Saya telah menemui beberapa cara untuk membuat kenyataan bergaya yang selamat juga. Dan anda boleh mencubanya juga.

VIDEO: Kylie Jenner Memamerkan Kurva-Nya Sebagai Menunggang Kuda

 

Dapatkan topi keledar dan teruskan menatal untuk mengetahui beberapa idea pakaian yang selamat dan bergaya untuk menunggang basikal.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map