Ini 3 Talian Athleisure Baru Sangat Baik Mereka Akan Membuat Anda Ingin Bekerja Keluar

The Retreat Brands
Simon Soong

Alexis Parente

14 Mei 2018 @ 4:00 petang

“The Retreat” adalah kebugaran, kesihatan, dan kesihatan yang berlangsung selama seminggu yang diadakan di Miami yang menyoroti lampu sorot di atas tenaga pengajar dan penggiat kecergasan di seluruh dunia sambil mempromosikan gaya hidup yang sihat. Dan tentu saja, ada dosis berat fesyen dan keindahan yang ditunjukkan juga.

Bagaimana mungkin tidak ada? Beberapa jenama kegemaran kami adalah jenama atletik atau altheisure. Tidak lama lagi anda perlu menjadi tikus gim untuk melukis pandangan yang baru dari belakang, betul?

Kami menuju ke Miami dan mendapat mengintip di koleksi dan kolaborasi baru musim ini bahawa kami positif akan terbang dari rak lebih cepat daripada anda boleh menunggang basikal Peleton itu. Sukan Heroine dipamerkan di sana dengan kerjasama Tracy Anderson Method, hanya berfikir video muzik “Physical” Olivia Newton-John. Walaupun Nux Active and Chill oleh Will menunjukkan kepada kami koleksi baru mereka yang mulus dan mengguncang trend metalik. Sudah tiba masanya untuk membeli jalur atleasy kegemaran kami.

VIDEO: Bingkap Terbaik untuk Berjalan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − 68 =

map