Ini Adakah Bintang Gaya Jeans Olivia Palermo Swears oleh

Olivia Palermo
Mireya Acierto / FilmMagic; Gambar Marc Piasecki / GC
Anna Hecht
(TEXT)

dan Marina Budarina-Sanchez
(pelaporan)

07 Disember 2016 @ 5:00 petang

Pasti, Olivia Palermo mempunyai almari pakaian luar dunia ini, tetapi tidak semua yang dia pakai datang pada harga luar dunia ini.

Sebagai contoh, ambil satu daripada jenama gelangnya. Black Orchid, seluar jeans yang biasanya berharga $ 100 hingga $ 200, adalah kegemaran bintang gaya dan dia kerap melangkah ke dalam gaya slim-fit jenama. Dalam gambar-gambar di atas, contohnya, Palermo dilihat memakai dua pasang kulit hitam Orkid dalam keadaan terpisah. Di sebelah kiri, Palermo pakar dengan gaya jeansnya ($ 198; amazon.com) dengan jaket H & M yang dihiasikini sudah habis dijual). Di sebelah kanan, dia kelihatan sama bergaya dalam Black Orchids yang dipasangkan dengan jaket pengebom Phillip Lim 3.1 ($ 850; saksfifthavenue.com) dan flat Jimmy Choo ($ 508, pada mulanya $ 725; net-a-porter.com).

Sebaik sahaja kita menangkap angin kebiasaan Palermo untuk memakai Orkid Hitam, kami memutuskan untuk mengejar pengasas jenama, Julien Jarmoune, yang melancarkan garisan pada tahun 2008. Pereka yang bereputasi memenuhi kami mengapa reka bentuknya sangat istimewa dan memberi kita pemikirannya mempunyai Palermo sebagai pengikut jenama setia.

VIDEO: Olivia Palermo Mendedahkan Filem Kegemarannya

 

“Black Orchid adalah jenama denim mewah fesyen yang maju. Kami berusaha untuk menyempurnakan sempurna, pembersihan inovatif, dan fabrik mewah,” kata Jarmoune InStyle. “Setiap kali Olivia memakai Orkid Hitam, ia baru dan berbeza, saya suka melihatnya dalam jenama.

Sekarang anda juga mendapat sudu, mengapa tunggu menjaringkan pasangan Black Orkid anda sendiri? Untuk memulakan anda, kami telah membulatkan beberapa pasang (di bawah) supaya anda juga boleh melihat fesyen yang tinggi-tanpa membayar dolar atas. Kerana jujur, semua yang kita mahukan untuk cuti adalah untuk kelihatan seperti bergaya sebagai Palermo. Siapa yang tidak?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 + = 59

map