Ini Adalah Sebenarnya Apa yang Perlu Dipakai oleh Nenek Pengantin Perempuan

Ratu Elizabeth - Lead
Paul Hackett – WPA Pool / Getty Images
Jenna Pizzuta
(Pasaran)

dan Ruthie Friedlander
(Teks)

Jun 19, 2018 @ 2:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Anda mempunyai pakaian anda, parti pengantin anda tidak sempurna, dan ibu kelihatan seperti diraja. Satu-satunya orang yang meninggalkan gaya? Ratu yang sebenar: Nenek.

Pasti, dia telah berkongsi perkahwinan yang adil, tetapi membuat anda istimewa dengan menggayakannya dalam sesuatu yang elegan, namun moden yang akan membolehkan keperibadiannya benar-benar menunjukkan. Jangan kecewa dengan “peraturan” yang sepatutnya. Tidak ada “hak” panjang atau “patut betul.” Cari sekeping yang dia rasa dia boleh bersenang-senang tanpa mengorbankan gayanya. Tambah aksesori yang akan membuatkannya berasa seperti dia berjalan dengan permaidani merah. Dan tentu saja, kopling untuk memegang semua tisu yang dia perlukan. Di sini, dari pakaian ke perhiasan dan segalanya di antara, 12 buah untuk dipertimbangkan.

VIDEO: Queen Elizabeth Tiba di Prince Harry dan Wedding Royal Meghan Markle

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map