Ini Bukannya Bor: Peningkatan Net-a-Porter Peningkatan kepada 70% Off

Net-a-Porter Sale - Lead
Kesopanan

Alexis Bennett

Jun 19, 2018 @ 4:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

OK, saya tidak akan berbohong. Saya tidak dapat menulis cerita ini sehingga saya menambah beberapa perkara ke kereta saya. Saya minta maaf, tetapi anda tahu semua barangan yang baik di jualan Net-a-Porter sentiasa berjalan dengan cepat. Peruncit telah menjadi tuan rumah jualan epik selama beberapa minggu. Tetapi sekarang, jualan musim panas Net-a-Porter adalah pada steroid.

Jika anda berfikir 50 peratus dari nama pereka seperti Saint Laurent dan Isabel Marant adalah masalah besar, tunggu sehingga anda melihat tanda harga pada item yang kini ditandakan sehingga 70 peratus. Dan apabila kita katakan 70 peratus, kita tidak membicarakan beberapa perkara kecil yang tiada siapa yang mahu. Terdapat halaman di bahagian atas halaman item dengan diskaun yang curam. Dan kami telah membundarkan 10 item jualan kegemaran kami di bawah.

VIDEO: Amazon Is Changing the Way We Shop

 

Tetap bergulir untuk melihat keperluan yang mesti kita hadapi, dan pergi ke Net-a-Porter untuk mendapatkan lebih banyak barang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 69

map