J. Crew’s Most Popular Swimsuit Is Actually From the ’80s

Minggu ini, InStyle adalah menyelam ke dalam perubahan yang berubah-ubah, kesan yang rumit, dan kuasa tak dapat dinafikan pakaian seragam musim panas: baju renang.

Sekiranya anda pergi ke laman web e-dagang J.Crew dan ibu jari melalui bahagian berenang, anda boleh mendarat di Swimsuit Scoopback One-Piece Wanita 1989. Pada tarikh penerbitan, melainkan anda saiz 10 atau 16, jika anda menyukai saman ini, anda tidak beruntung. Ia dijual.

Itu kerana Scoopback One Piece 1989 adalah gaya paling berjaya jenama.

VIDEO: Percayalah Kami, Kami Mencuba: Memakai Saman Mandi untuk Bekerja

Dua puluh sembilan tahun yang lalu (1989), J.Crew melancarkan pakaian renang dengan konsep yang ringkas: Pakaian renang perlu bersenang-senang. Tidak ada had untuk mencampurkan warna, corak, atau siluet! Pada dasarnya, jenama itu mahu menghapuskan terpaksa membeli keping yang anda tidak suka dengan sepenuhnya. Itulah sebabnya pemisahan idea datang. Itulah sebabnya mereka mahu memberikan banyak pilihan.

Pada tahun 1989 ketika berenang mendarat laman-laman berkilat katalog J.Crew yang paling disukai, para pelanggan dipenuhi dengan imej wanita yang aktif, bahagia, yakin. Dan walaupun kepelbagaian saiz tidak memukul katalog J. Crew seksyen berenang sehingga awal ’00, pasti terdapat rasa kemasukan dalam kempen. Perhatikan beberapa kempen berenang asal. Ia mengejutkan betapa relevan dengan foto-foto itu untuk trend hari ini.

J Crew Vintage AD
J. Crew

Dan hari ini, hampir 30 tahun kemudian, pengguna masih lagi taksub dengan saman ini.

“Saya tidak terkejut bahawa ini adalah gaya kegemaran,” InStyleEditor Pasaran, Kristina Rutkowski berkata. “Saya secara peribadi memilikinya dan ia adalah saman yang hebat dengan jumlah liputan yang tepat di depan, tetapi masih mempunyai sudu yang lebih seksi di belakang untuk memamerkan sedikit kulit. Saya suka reka bentuk yang minimum, selesa, dan kain lembut dan bertahan.Sebahagian besar pilihan warna yang ditawarkan adalah satu lagi sebab saya pasti pelanggan akan kembali kepada gaya ini. “

Walaupun banyak trend berenang telah datang dan pergi sejak itu (saya tidak pasti pereka di J.Crew boleh membayangkan semua kerja yang masuk ke dalam beberapa nombor aneh aneh), hakikatnya tetap bahawa pengguna mahukan satu Perkara yang berkaitan dengan pakaian renang: Sesuatu yang sangat sesuai.

Dan sangat bagus untuk mendengar daripada kami “pakar” mengapa kami fikir ini sut mandi adalah puncak, tetapi jujur, lebih menyeronokkan untuk pergi terus ke wanita yang benar-benar membeli:

“Ini adalah baju renang yang sempurna untuk wanita yang digambarkan lebih dari 50 tahun,” menulis “rambut merah” dari California di bahagian komen J.Crew. “Meliputi di semua tempat yang betul dan masih seksi dengan kaki potong yang tinggi dan membuka … [Ia] membolehkan wanita bersinar dan bukan baju!”

BERKAITAN: Anda Boleh Beli Lingerie Sekarang dari T-shirt J.Crew

“Tidak mudah untuk mencari baju renang satu keping yang baik pada hari ini, terutamanya jika seseorang memakai saiz kecil seperti saya,” tulis “Jackie” dari West Harford, CT. “Saya 5′-2”, 115-117 kg. Saiz 2 sesuai dengan saya. Pakaian renang ini benar-benar dilakukan dengan baik: kain itu tidak terlalu kurus atau terlalu tebal. Saya suka, suka sudu belakang serta bra rak. Saya telah mendapat baju renang tahun lepas dalam tentera laut, tahun ini saya mendapatnya dalam arang kelabu dan hitam. Malangnya, untuk nada kulit saya, kedua-dua Belvedere Merah atau Neon Papaya bekerja, jika tidak, saya akan mempunyai baju renang hebat dalam 5 warna! “

Luangkan masa beberapa minit membaca bahagian komen pada halaman ini. Ia akan berasa seperti pelukan yang hangat terhadap kesegaran tubuh dan kebahagiaan membeli-belah.

Melompat ke hujung minggu seperti: (cc: @sarahkonyer)

Satu jawatan yang dikongsi oleh J.Crew (@jcrew) pada

“Kami terus memperkenalkan gaya baru dan trend yang layak tetapi mengenali nilai dalam membawa kembali kegemaran dari masa lalu,” kata pasukan reka bentuk J.Crew kepada InStyle.com.

Jadi, ya, mereka akan bekerjasama (baru-baru ini dengan Sarah Zellweger dari Sz Blockprints) untuk mencipta gaya eksklusif, atau menambah butiran halus yang membolehkan para pelanggan untuk mengikuti trend berenang terkini, tetapi protokol untuk reka bentuk J.Crew pasukan adalah jelas: Buat saman yang sesuai, benar-benar baik. Biarkan bel dan peluit ke jenama lain.

Koleksi berenang warisan J.Crew kini boleh didapati di kedai-kedai dan dalam talian di jcrew.com. Satu helaian 1989 kini dijual dalam 10 colorways, bandeau yang boleh diterbalikkan dalam dua jalur warna, dan bikini tahun 1989 dalam lima colorways.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 51 =

map