J.Lo, Kendall, dan Taylor Are Mad untuk Shirts Plaid-Here’s Where to Buy Them

Plaid Shirts - LEAD
Alo Ceballos / GC Images; Christopher Peterson / Splash News; Gardiner Anderson / Bauer-Griffin
Andrea Cheng
(Teks)

dan Marina Budarina-Sanchez
(Penyelidikan)

22 Okt 2016 @ 5:00 petang

Fakta fesyen kejatuhan: Penurunan suhu menjamin peningkatan dalam kelaziman kotak-kotak. Hubungan songsang ini adalah salah satu daripada tanda-tanda awal musim ini, seperti perubahan warna daun atau ketibaan PSL yang diiklankan di Starbucks terdekat anda. Dan selebriti selebriti, sudah tentu telah mengambil perhatian, menyepadukan cetakan kegemaran abadi ke dalam pakaian seragam mereka dan mencantikkannya untuk mencerminkan M.O peribadi mereka.

Jennifer Lopez memberikan kepadanya yang “spekulasi Jenny dari blok” yang terkenal dengan jins slouchy dan tendangan putih, manakala Taylor Swift membentuk baju yang diperiksa untuk menyesuaikan gaya estetiknya dengan kulit hitam dan loquers Gucci. Tidak betul sama ada? Mungkin anda lebih berkaitan dengan supermodel Kendall Jenner atau bersandar pada keperibadian Athleisure Jessica Alba. Walau apa pun, anda boleh membeli semua penampilan mereka yang sangat pelbagai. Kami melakukan kerja-kerja detektif kami, mendapati kepingan-kepingan yang tepat, dan membelikannya, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 58 =

map