Jam Surgawi ini Akan Menjadi Kejatuhan Anda

Celestial Watches
Kesopanan, Getty

Lashauna Williams

Oktober 02, 2017 @ 7:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jam tangan sentiasa merupakan pelaburan-tidak kira kosnya. Jadi apabila tiba masanya untuk melabur dalam jam tangan, ia harus menjadi sesuatu yang istimewa yang bukan sahaja bercakap dengan gaya anda tetapi sesuai dengan bajet anda.

Walau bagaimanapun, seperti yang kita ketahui, tidak semua jam tangan dicipta sama. Walaupun kita pasti dapat turun dengan jam tangan tradisional, gaya yang muncul musim ini merasakan sedikit lebih unik terima kasih kepada beberapa sentuhan khas seperti hiasan berlian, penggunaan emas mawar, dan tali timbul yang digunakan untuk membangkitkan langit. 

VIDEO: 30 Rings Dalam 60 Seconds

Gaya cakerawala ini bukan hanya menjadi permulaan perbualan tetapi juga beberapa jam tangan yang paling indah yang kita lihat dalam beberapa ketika. Walaupun pasti unik dengan bintang berlian, matahari terbit, dan hiasan bulan yang berkilauan, ini bukan gaya sombong yang akan menjadi satu musim. Sebaliknya, ia adalah kepingan unik yang anda akan terus kembali apabila musim berubah.

BERKAITAN: Jenama Rekaan Pantas Ini Akan Berjaya

Tinjau ke bawah untuk melihat (dan kedai!) Beberapa jam tangan yang paling indah musim ini, pada setiap titik harga. Kami pasti mereka akan menjangkau bintang-bintang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − 39 =

map