Jenama Baru Terlaris Menyelesaikan Seluruh Pakaian Dilema Anda

Inventori yang tidak disangka-sangka adalah mimpi buruk paling label. Tetapi untuk baris baru yang bernama Dijual, itu adalah rancangan perniagaan yang menang.

“Segala yang kami hasilkan adalah edisi yang sengaja terhad sehingga kami dapat bertindak balas terhadap perubahan dengan cepat,” jelas Kiane von Mueffling, pengasas Sold Out InStyle. “Sebaik sahaja kita menjual, sudah tiba masanya untuk bergerak ke perkara seterusnya.”

Dan sekarang perkara seterusnya mungkin menjadi baju yang selesa yang anda pakai pada tugas, makan tengah hari, dan makan malam (percayalah, pilihannya cukup comel untuk berpakaian dengan tumit) sepanjang hujung minggu. Dilancarkan pada awal Ogos lalu oleh Muffling-yang mempunyai latar belakang dalam strategi perundingan dan kecergasan (dia adalah bekas guru Sikap Jiwa) dan rakannya, pengarah kreatif Kate Wadia, koleksi semasa dipenuhi dengan puncak grafik ceria yang bekerja dengan segala warna putih T-shirt memang … tetapi lihat waaaay cuter. 

Jenama to Know - Sold Out - 5
Diberkati Dijual

pengasas Kiane von Mueffling dan Kate Wadia

“Saya mendapat idea ketika saya menghasilkan acara fesyen yang besar di Hamptons: Saya tidak mempunyai asas yang bagus untuk menyelesaikan campuran itu,” kata von Mueffling. “Saya menelefon Kate dari pantai dan bertanya sama ada dia akan membantu saya membuat beberapa kenyataan tanya-pada petang itu kita mempunyai domain, akaun Instagram, dan nama syarikat.”

VIDEO: 5 Kotak kabur yang anda perlukan di dalam Closet anda

Jadi apa yang pertama untuk memenuhi janji jenama itu? “Tee yang mengasyikkan dengan huruf merah kabur yang dieja ‘Bisou.’ Ia berlari keluar pintu! “Tetapi akhir-akhir ini, ia menjadi main-main (dan disokong oleh EIC kami, Laura Brown) pullover” Femme Féreoce “yang mengancam untuk menjual melalui. 

“Wanita tidak bersedia untuk menunjukkan kekuatan mereka hari ini, dan kami sangat berbangga untuk membantu mereka melakukannya.”

Teruskan menatal untuk membeli beberapa gaya kegemaran kami, semuanya tersedia di Soldout.nyc.

Jenama to Know - Sold Out - 3
Diberkati Dijual

Dijual dengan kaos, $ 125; soldout.nyc.

Jenama to Know - Sold Out - 2
Diberkati Dijual

Dijual dengan kaos, $ 125; soldout.nyc.

Jenama to Know - Sold Out - 1
Diberkati Dijual

Dijual dengan kaos, $ 125; soldout.nyc.

Jenama to Know - Sold Out - 4
Diberkati Dijual

Dijual dengan kaos, $ 125; soldout.nyc.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 87

map