Jenama Hollywood-Kegemaran ini Telah Dilancarkan Koleksi Perhiasan Baru

Sesetengah perkara benar-benar lebih baik apabila dipinjam daripada kanak-kanak lelaki: butang tajam yang garing, kemeja yang dipakai dan gelang John Hardy. Apabila jenama perhiasan mewah memperkenalkan gelang rantai tenunan rata lelaki pada tahun 1992, ia menjadi satu hit besar yang mengilhami koleksi wanita.

Beberapa dekad kemudian, gelang terkenal John Hardy masih boleh dilihat di pergelangan elit Hollywood, seperti Olivia Wilde pada malam hari dengan beau Jason Sudeikis, Zendaya dari barisan depan semasa pertunjukan Louis Vuitton di Paris Fashion Week, dan Celine Dion sebagai tambahan bergaya kepada transformasi gaya baru-baru ini. 

John Hardy EMBED 1
Bertrand Rindoff Petroff / Getty; AKM-GSI

BERKAITAN: Kedai Barang Kemas Keperluan Setiap Hari

Dan kini, seperti semua perkara yang pernah mendefinisikan ’90-an dan sekarang sedang mentakrifkan semula 2016 (chokers, jins ibu pinggang tinggi dan kasut pertempuran platform termasuk), rantai klasik John Hardy, juga membuat beberapa langkah dengan pelancaran Koleksi Rantaian Moden. Line-up terdiri daripada gaya lelaki dan wanita (enam untuknya, 25 untuknya), yang menampilkan gelang emas, perak, cincin, dan anting-anting emas dan perak yang bukan sahaja menarik inspirasi dari kaedah menganyam rantai asal, tetapi memberi penghormatan kepada kraftangan artisanal jenama. Ia koleksi yang berani, grafik, dan seperti namanya, moden-tanpa mengabaikan masa lalu. Dan kami yakin set selebriti akan menjadi peminat koleksi ini untuk beberapa dekad yang akan datang juga. 

John Hardy embed
ihsan

Koleksi ini boleh didapati mulai hari ini di johnhardy.com, dengan harga bermula dari $ 250 hingga $ 19,500 untuk gelang emas 18k dengan 2.4 karat berlian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 37

map