Jenama Kasut Meghan Markle yang Diluluskan Ini Memperbaiki Selipar Rumah

Birdies - embed 1
Dengan hormat dari @ BirdiesSlippers / Instagram

Kim Duong

05 Okt, 2017 @ 7:30 petang

Anda mungkin perlu memeriksa kami, tetapi fikirkan selipar dan mudah untuk mula berfikir lumpuh, kain terry slaid anda hanya memakai di sekitar rumah untuk menjaga kaki anda hangat Tak lama selepas itu. Betul kan? Nama slipper rumah bergaya kami tidak akan malu untuk ditangkap-kami akan tunggu.

Nah, ternyata kita tidak perlu menunggu lama. Masukkan: Birdies, aka jenama kasut yang membuat selipar kusyen bergaya untuk kesedaran fesyen. Sebutkan idea bahawa selipar kain terry, kain terry adalah satu-satunya pilihan anda, kerana inilah jenama yang menawarkan selipar rumah yang boleh berfungsi sebagai flat comel yang anda akan kehabisan rumah (dan akhirnya, saya betul?).

VIDEO: Koin: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli

Kesopanan

Kami merujuk sokongan getah tunggal dan terbina dalam di sini; Selipar Birdies menjadikannya mudah untuk pergi dari dalam rumah ke luar dengan tiada perubahan pakaian yang perlu. Maksud saya, tanya Meghan Markle, peminat Birdies sejak praktiknya konsepsi itu.

Cinta segalanya tentang perkara ini! Terima kasih @meghanmarkle cantik! ���������� @ suits_usa #birdiesmoments #birdiesonset. Repost dari @meghanmarkle menggunakan @RepostRegramApp – Tetapkan kehidupan. Come cameo oleh angin. #suits #BTS #crazyhairdontcare @suits_usa (butir-butir pakaian: jeans @paigedenim // shoes @birdiesslippers // coat @smythejackets)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Birdies | San Francisco (@birdiesslippers) pada

 

Sama ada anda seorang ibu super, seorang pahlawan kerja dari rumah, atau hanya sekadar orang mencari flat yang selesa kerana mereka bergaya, tatal ke kedai untuk membeli beberapa selipar Birdies kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 49

map