Jessica Alba Menjelaskan Teori Di Bawah Denim Line yang diilhamkan oleh Supermodel 90-an

Tidak ada apa-apa yang sama seperti seluar jeans yang baik. Anda tahu bahawa pasangan itu sesuai dengan anda jadi betul-betul seolah-olah mereka dibuat hanya untuk badan awak? Di sini pada InStyle, kami telah belajar untuk tidak memandang rendah kekuatan jins yang baik. Lagipun, terdapat satu francais filem keseluruhan yang dibuat pada premis pasangan yang begitu hebat, mereka praktikal ajaib (hello, Sisterhood of the Traveling Pants).

Tetapi mencari pasangan sempurna anda tidak selalu mudah – sesetengahnya terlalu sengit, sesetengahnya terlalu licin, dan sesetengahnya tidak sesuai dengan keadaan yang betul, tidak kira berapa banyak yang anda akan lakukan. Itulah sebabnya Jessica Alba berkolaborasi dengan jenama denim DL1961 pada seluar jeansnya sendiri. Pada hujung minggu, Alba dan kawan-kawannya yang paling dekat, termasuk Reese Witherspoon dan Rachel Zoe (di atas), meraikan barisan di Revolve Social Club di West Hollywood, dan kami berhenti untuk berbual dengan dia mengenai semua perkara denim.

BERKAITAN: Jessica Alba Berkolaborasi pada Talian Denim Baru untuk DL1961

Ketika kami duduk bersama Alba, perkara pertama yang kami ingin tahu adalah mengapa dia ingin melakukan garis dengan DL1961. “Saya memakai banyak denim,” bintang itu mengaku. “Saya seorang gadis Cali, kami suka denim kami, apa-apa yang ada kaitan dengan denim, ia hanya mudah dan serba boleh.”

Dia menerangkan bagaimana DL mesra alam, yang merupakan salah satu aspek utama yang menariknya kepada jenama. “Mereka memiliki pembuatan mereka sendiri,” jelasnya. “Banyak gaya dan pembersihan mereka, mereka menggunakan sehingga 50 peratus kurang air dan salah seorang pemilik adalah seorang jurutera dan mencipta sistem penapisan untuk membuat air yang masuk ke dalam sistem sangat bersih dan ditapis. menjadi sejenis proses yang beracun, beracun, mereka membersihkannya dan mereka peduli dengan planet ini, jadi saya berada di atas kapal. “

BERKAITAN: Kini Anda Boleh Beli Koleksi Pertama Jessica Alba untuk DL1961 pada Revolve

Selepas melihat jeans itu sendiri, jelas bahawa tiada terperinci yang terselamat dalam kualiti atau reka bentuk. Kain itu sangat lembut dan hanya memberi cukup bahawa mereka tidak akan memotong peredaran anda, tetapi mereka juga tidak akan meregangkan, yang mana dua butiran utama Alba memberitahu kami dia mengambil pertimbangan yang teliti. Apabila menjelaskan apa tujuannya untuk garis itu, dia memberitahu kami dia mahu seluar jeans itu “memeluk lengkung anda dan memeluk tubuh anda dengan cara yang betul dan sememangnya sangat menyanjung. Gaya semua sangat menyanjung tidak kira apa jenis badan anda. “

Dengan supermodel 90-an yang berfikiran sebagai inspirasinya, dia benar-benar mengambil kira badan wanita dalam reka bentuknya. “Kami mempunyai versi pinggang yang lebih rendah dan kami juga mempunyai gaya yang lebih tinggi pinggang, dan mereka bukan seluar jeans ibu yang bersulam tinggi, mereka seksi dan baik, dan kemudian cara saya meletakkan poket, mereka tidak ‘t membuat harta rampasan anda kelihatan terlalu besar, mereka kelihatan betul-betul dan saya cinched di paha sehingga hampir semacam memberikan anda tumpangan di tushy dan cinches anda di paha anda tetapi mereka tidak selesa. 

Koleksi 18 keping yang dilancarkan pada bulan Ogos dan boleh didapati di DL1961.com, serta peruncit seperti Revolve, Nordstrom, dan Shopbop.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 93

map