Juicy Couture x Urban Outfitters Apakah Tepat Apa Keperluan Anda Paris Hilton

Juicy x UO

Alexis Bennett

Mei 01, 2017 @ 6:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Siapakah yang boleh melupakan watak-watak pelapis yang hampir setiap bintang (dari Paris Hilton hingga Kim Kardashian) memakai pada awal tahun 2000? Nah, bersiaplah untuk melihat lebih banyak orang yang menggunakan kata ‘Juicy’ di seberang pantat mereka kerana Juicy Couture telah bekerjasama dengan Urban Outfitters lagi untuk kerjasama epik.

Bermula 1 Mei, anda boleh membeli reka bentuk Juicy x UO baru di kedai-kedai dan dalam talian. Pada barisan anda, anda akan dapat melihat hoodie yang bergaya dan pakaian berpakaian yang dihiasi dengan kata-kata bijak dan logo Juicy Couture. Dan sekiranya anda bertanya-tanya-ya, ada reka bentuk rhinestone yang diselaputi juga.

VIDEOS: Flashback Fesyen Erykah Badu

 

Sukar untuk tidak jatuh cinta dengan garis nostalgia ini-terutamanya dengan tag yang berpatutan. Harga bermula dari $ 28 dan maks keluar pada $ 169. Jika anda sudah bersedia untuk kembali ke masa, membeli beberapa gaya kegemaran kami dari kolaborasi di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 89

map