Kami Mencuba Laundromat Hermes dan Inilah Apa Yang Terjadi

Mak Cik Besar saya Helen dan Great Uncle Harris (dua orang yang paling ceria yang pernah saya kenal) membelikan saya selendang Hermes pertama sebagai hadiah hari jadi tonggak. Saya masih ingat mengetahui apa yang ada di dalam kotak sebelum membuka, dan merasa seolah-olah sesuatu yang sangat istimewa akan berlaku. Selendang Hermes, kepada saya, mewakili sesuatu yang penting, dewasa, dan selama-lamanya.

Saya membuka kotak untuk mencari 90 sentimeter syal sutra berwarna krim dengan splatters biru kobalt, mengingatkan lukisan Jackson Pollock. Saya memakai selendang ini tanpa mengira musim (pada musim panas sebagai sarung, pada musim sejuk sebagai selendang di atas turtlenecks). Saya memakai selendang ini tanpa mengira trend gaya apa yang saya ikuti pada masa itu (tidak ada permintaan maaf di sini, saya tidak berpasangan dengan peluh Juicy Couture merah jambu). Itu adalah pokok pakaian saya, dan masih merupakan salah satu harta benda saya yang paling berharga.  

Awal minggu ini, kami memberitahu anda tentang perkara kecil yang dipanggil Hermèsmatic, pop timbul yang dilancarkan oleh Hermès dalam perayaan ulang tahun ke-80 sarang ikonik itu. Fikirkan Hermèsmatic sebagai kedai dobi yang paling hebat yang pernah anda miliki. Di kedai dobi ini, anda boleh membawa masuk atau membeli selendang Hermes dan memberikan kepuasan kerja khusus dari jenama. Ya. Kesopanan. Percuma. Itu sahaja menjadikannya lebih baik di mana sahaja anda memakai baju anda pada malam Ahad depan.

Hermesmatic - Embed - 4
Ben Ritter

Ia tidak mencukupi untuk kita pergi sahaja dan melihat pop timbul, walaupun. Kami terpaksa mengambil bahagian dalam pengalaman sebenar mencelupkan syal. Ya, kita perlu pastikan ia OK anda untuk pergi ke, sekiranya anda mendapati diri anda berdekatan. Fikirkan ini sebagai kajian Yelp rasmi anda. Di sini, kami membimbing anda melalui proses pewarnaan selendang sutera 90 sentimeter. 

Hermesmatic - Embed - 1
Ben Ritter

Boleh dikatakan bahagian terpenting dalam proses ini ialah memilih selendang anda. Selendang Hermes ikonik telah wujud selama 80 tahun, jadi apabila anda menyaring semua sutera itu, anda melihat banyak tema. Adakah saya dalam suasana hutan? Atau adakah saya ingin berpegang pada rasa klasik yang lebih klasik? Mungkin sesuatu yang lebih geometri? Saya memilih gabungan semua: satu cetakan geometrik dengan kepala kuda yang direka dalam cetakan seperti kulit ular. 

Hermesmatic - Embed - 2
Ben Ritter

Apa yang telah menjadikan selendang Hermes sebagai ruji dalam hampir setiap almari pakaian wanita ikonik adalah serba boleh aksesori. Pra-pewarna, saya bereksperimen menggunakan selendang di leher saya, sebagai headpiece, dan idea saya yang paling besar, sebagai tambahan kepada rok baru kegemaran saya. 

Hermesmatic - Embed - 3
Ben Ritter

Sebagai tambahan kepada cetakan yang tak terhitung jumlahnya yang saya pilih, saya juga dapat melihat sekumpulan selendang yang sudah dicelup yang ada dalam koleksi biasanya. Ia adalah sukar untuk tidak mengambil salah satu daripada orang-orang merah jambu yang cemerlang dan berlari dengannya. Kenapa huru-hara dengan apa yang sudah sempurna? 

Hermesmatic - Embed - 5
Ben Ritter

Saya berdiri dalam barisan sehingga giliran saya untuk menyentuh asas dengan salah satu Tentera Dip-Dye yang sangat berpakaian. (Nota kepada diri sendiri: melabur dalam jumpsuit denim putih.) Dengannya, saya meletakkan selendang saya dan membincangkan pilihan warna, menggunakan tudung Koleksi Dip Dyed sebagai rujukan.

Sebilangan besar selendang saya adalah oren (duh), yang bermaksud bahawa tidak kira apa warna yang saya gunakan, ia akan menjadi gelap dan cerah. Jika saya pergi dengan warna biru, saya mungkin akan mendapat tentera laut tengah malam. Jika saya pergi dengan hijau, ada hutan hijau yang sangat gelap. Pink, kepada saya, kelihatan seperti pilihan yang paling menyeronokkan. Adakah ia menjadi merah? Merah jambu panas? Sungguh menyeronokkan!

Hermesmatic - Embed - 6
Ben Ritter

Kami hampir bersedia untuk berendam. Tetapi pertama, gambar. Apa yang baik adalah pekerjaan pewarna tanpa sebelum, saya betul?

Hermesmatic - Embed - 7
Ben Ritter

The Dip-Dye Host meletakkan selendang saya dan semua dokumennya: polaroid, mengambil nombor, dan semua maklumat saya supaya saya dapat mengambilnya 24 jam kemudian.

Hermesmatic - Embed - 8
Ben Ritter

Dan sekarang, saat ini kita semua telah menunggu; Host-Dip Dye yang hebat meletakkan dalam beban. Untuk mendapatkan syal saya yang dicelup, kita memerlukan 15-20 orang untuk membawa syal juga. Tidak hairan, ini bukan masalah. Terdapat garis keluar pintu. 

Hermesmatic
Ben Ritter

Dalam selendang saya pergi dengan semua tudung lain yang sentiasa menunggu kerja pewarna merah jambu.

Dua puluh empat jam kemudian, beg membeli-belah yang terbaik, seorang gal boleh meminta di meja saya. Dan produk jadi? Saya akan membiarkan anda melihat sendiri. 

tk

Kornulopia merah jambu, merah, dan, secara tidak disangka-sangka, sayur-sayuran! Cengkerang ekuestrian / hutan klasik dengan sentuhan merah jambu yang menyeronokkan. Maklumat terperinci saya? Satu tepi merah jingga yang bertembung begitu menarik dengan sempadan merah darah. Cinta cerita warna itu. Lain bercakap? Terdapat kelembutan yang merasakan baru kepada selendang, mungkin kerana ia dibasuh. Bahawa saya sangat suka.

Berikutan pembukaan Hermèsmatic di New York City, pengaktifan berasaskan AS akan pergi ke Washington D.C. pada bulan Julai, Nashville pada bulan Oktober, dan Los Angeles pada bulan November. Untuk tarikh dan maklumat lanjut, lawati Hermes.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 57

map