Kami Menemui Pakaian Percutian Terbaik untuk Bentuk Tubuh Anda

Terbaik Dresses
Kesopanan (3)
Andrea Cheng
(Teks)

dan Lashauna Williams
(Pasaran)

30 Nov, 2017 @ 4:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ugh, kita tahu. Anda berpanjangan cukup lama dan kini anda tidak mempunyai pakaian untuk apa-apa pihak yang anda masih perlu hadir, termasuk Malam tahun baru. Nah, pertimbangkan ini satu-satunya masa yang menunggu sehingga minit terakhir akan memihak kepada anda-kami mendapati pakaian percutian terbaik, dan kami melakukannya dengan jenis badan juga.

Mendapat siluet panjang dan kurus? Memanfaatkan ketinggian supermodel anda dengan gaun midi-panjang atau lantai-panjang yang mudah dikesan di atas bingkai anda. Dan sekiranya anda kecil, pergi untuk minis yang terdiri daripada tiang-tiang girly ke bahu yang comel. Bordeauxs dan merah adalah juara musim, yang sempurna kerana warna kulit kelihatan hebat pada semua jenis kulit dan badan. Tatal ke bawah untuk mencari pakaian sempurna anda yang akan anda pakai untuk sepanjang musim dan mungkin juga untuk sepanjang hayat anda, kerana ini adalah yang baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 29

map