Kasut Spring untuk Pakai Sekarang, Walaupun Jika Ia Masih Merasa Seperti Musim Sejuk

Musim sejuk to Spring Transition Shoes Lead
Getty Images

Fawnia Soo Hoo

Mac 28, 2016 @ 1:00 petang

Ia adalah masa tahun itu lagi apabila musim bunga kononnya di sini, tetapi anda masih terperangkap dalam kot sejuk dan baju sejuk anda. Sejak temps masih berlegar sekitar 50 darjah, tidak sesuai untuk melepaskan streties musim panas baru-baru ini. Kinda seperti orang-orang yang memakai flip-flop pada hari 60 darjah pada Februari-ia hanya merasakan terlalu awal

Itulah sebabnya kita memerlukan kasut peralihan yang menjembatani musim sejuk yang berlarutan ke musim semi engganhen anda tidak boleh melakukan but berat anda lagi, tetapi masih sempat cuaca hipotermia sempit untuk sandal. Fikirkan: booties buku lali buku lali, lengan, tali pinggang, dan apa-apa dengan pemotongan strategik. Ini gaya serba boleh aksen seluar dan maxi skirt sama seperti mudah sekarang kerana mereka akan culottes dan pakaian mini kemudian apabila temps mula meningkat.

Oleh itu, buatlah 10 kasut peralihan yang memberikan liputan yang mencukupi, tetapi tetap memberi jaminan kepada anda bahawa musim bunga yang hangat, cerah akhirnya akan berjalan.

BERKAITAN: Inilah Mengapa Loafers Backless Adakah Sepatu Spring Perfect

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 76 =

map