Kathleen Whitaker dan Ulla Johnson Bekerjasama pada Koleksi Barang Kemas Terbaik untuk NYFW

Ulla Johnson - Jewelry
JP Yim / Getty

Steffi Lee

Sep 07, 2017 @ 10:15 malam

Di samping koleksi siap pakai pembunuh yang Ulla Johnson hanya memulakan kerjayanya untuk Minggu Fesyen New York, kami sangat terpikat dengan perhiasan-tidak mengejutkan di sini. Pereka Kathleen Whitaker berkolaborasi dengan Ulla dengan koleksi dua puluh keping. Entiti perak sterling yang sangat moden, yang dibuat dengan bahan seperti batu bulan, akan dijual secara eksklusif di butik Ulla Johnson NYC.

Mengenai koleksi itu, Kathleen berkata, “Koleksi koleksi musim bunga / musim panas Ulla merasakan kreatif, cantik dan feminin. Kami sangat menghormati dia mendekati kami sekali lagi untuk bekerjasama. Adalah menjadi matlamat kami untuk mencipta sesuatu yang melengkapi visinya dalam palet, reka bentuk dan skala Kami mengadaptasi beberapa gaya tandatangan kami dengan perbendaharaan kata bahan baru-mutiara dan mutiara merah jambu yang terdapat dalam sterling perak – yang membawa kepada koleksi yang merasakan kedua-dua canggih dan sangat dpt dipakai. “

VIDEO: PERTAMA: Oprah Winfrey

Tatal ke sampingan koleksi baru.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 69

map