Kedai Cincin Perkahwinan Alternatif Cantik

TK
Getty / iStockphoto

Elana Zajdman

Jun 20, 2017 @ 5:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Di persimpangan jalan cincin perkahwinan apa yang anda cari? Jika anda seperti banyak kita, gaya tradisional hanya mungkin bukan jem. Sama ada anda lebih minimalis, maksimalis, atau di mana-mana di antara, jangan takut! Apa yang anda cari ada. Walaupun cincin itu merupakan peringatan yang sangat istimewa tentang ikatan antara anda dan pasangan anda ada sesuatu yang terasa sedikit istimewa untuk pergi ke laluan alternatif.

VIDEO: Mengapa Cincin Pertunangan Jadi Mahal?

 

Pikirkan batu berwarna, enamel berwarna, resin, dan bentuk grafik. Mulailah dengan berfikir dari segi gaya cincin yang anda suka dan boleh bayangkan memakai setiap hari. Itu akan menjadikan pengalaman mencari harta karun yang sempurna sedikit kurang menakutkan. Lagipun, ia adalah untuk anda dan ia sepatutnya menjadi sesuatu yang anda suka melihat setiap hari. Berikut adalah beberapa orang yang unik yang tidak dapat membayangkan hidup tanpa.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 92

map