Kempen Iklan Mesti Menonton Top Fall 2017

Roberto Cavalli
Baik oleh Roberto Cavalli

Kim Duong

Jun 19, 2017 @ 7:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Berikut adalah hadiah mati yang kami beralih ke musim baru (anda tahu, selain dari perubahan suhu): serangan kempen iklan fesyen baru membawa kehidupan setiap penglihatan jenama dan menetapkan nada untuk apa yang akan datang. Jika itu tidak menarik, bagaimana dengan ini: Mungkin anda akan melihat muzikal fesyen ikonik (lihat Gisele Giselling di Loewe) atau muse yang akan datang (lihat Maya Rudolph dan rakan-rakan untuk Kenzo) yang dibintangi dalam salah satu kempen ini.

VIDEO: 16 Kempen Iklan Mesti Menonton Top Spring 2017

 

Secara semulajadi, kami terpaksa membawa anda yang terbaik dalam kempen Kejatuhan / Musim Sejuk 2017 (bulat-bulat, itu sahaja yang kita lakukan). Dari Gisele Bündchen yang menimbulkan gundukan mulut ke penonton teater Kenzo yang semakin pelik, tatal ke bawah untuk melihat apa yang Fall 2017 telah disimpan untuk kami.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 56

map