Kenapa Kami Mencintai Warna-Warna Tidak Dijangka untuk Spring

Rempah Market Trend - Lead 2016
Kesopanan; Getty Images

Priya Rao

Apr 07, 2016 @ 11:00 pagi

Sekarang, kita tahu tidak mudah untuk berpakaian pada waktu pagi, itulah sebabnya kita sering bergantung pada neutral apabila menyusun pakaian. Kami sangat bersalah memakai hitam dan putih memisahkan hampir setiap hari dalam seminggu! Walau bagaimanapun, semasa kami menumpahkan lapisan musim sejuk kami, musim bunga memberi kami peluang untuk bereksperimen dengan warna-warna, warna, kami berkata demikian. Walaupun kecenderungan biasa anda adalah untuk mencapai warna pastel pucat, seperti cantik merah jambu, lavender, dan periwinkle blues, musim ini kaya dengan nuansa pasaran rempah yang tepu, tetapi tidak mengejutkan. Nada seperti karat, mustard, dan peterseli menghidupkan almari pakaian seseorang dan masih kelihatan bergaya apabila dicampur dengan neutral anda yang cuba dan benar.

BERKAITAN: 16 Jenama Fesyen Eko-Friendly Itu (Bergaya) Menyelamatkan Planet

Di hadapan, kami menjelajahi pasaran untuk kepingan rempah-rempah yang terbaik sekarang yang akan membawa anda sepanjang musim panas dan musim gugur. Fikirkan rompers yang menggembirakan, beg makan tengah hari, dan banyak lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 33 = 34

map