Kenapa Semua orang jatuh cinta dengan Heat Kitten

TK
pernilleteisbaek / Instagram

Artikel ini pada mulanya muncul di InStyle U.K. Untuk lebih banyak cerita seperti ini, lawati instyle.co.uk.

Artikel ini pada mulanya muncul di InStyle U.K. Untuk lebih banyak cerita seperti ini, lawati instyle.co.uk.

Lebih banyak

Chloe Mac Donnell (Teks) dan Hannah Lewis (Pasar)

Mei 04, 2017 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bayangkan kali ini tahun lalu jika ada yang berkata: “Ooh, kenapa kamu tidak memakai gaun itu dengan sepasang kucing yang bagus?” Anda mungkin telah menggulung mata anda dan tegas meletakkan nasihat gaya mereka di dalam kotak untuk tidak dipercayai. Walau bagaimanapun, 12 bulan kemudian dan itu nasihat yang kita semua dolting sementara pada masa yang sama pergi untuk pilihan makan tengah hari Pret termurah untuk membuat kucing tumit dana lebih berbuah.

Sekiranya ada orang yang menyalahkan kegilaan dua inci yang tiba-tiba maka Demna Gvasalia, pengarah kreatif kedua-dua Vetements dan Balenciaga. Sebaik sahaja dia menghantar slingbacks satin kucing-tumit, yang direka dengan kerjasama Manolo Blahnik di landasan pacu di Vetements untuk musim bunga 2017, kita tahu kita akan ditakdirkan. Lagipun, ini adalah lelaki yang hanya musim sebelum ini yang kami melepaskan inci yang tidak rata dari seluar jeans kami dan berharap kami tidak pernah melepaskan jejak tracksuit Juicy Couture kami. Sepakan langsing pendek adalah pilihannya pada booties berkilau putih di Balenciaga juga.

 

Kemudian datang koleksi sulung Maria Grazia Chiuri untuk Dior di mana dia menunjukkan sepasang tumit anak kucing belakang dengan reben pembuat pakaian berjenama dengan J’ADIOR. Mereka menjadi umpan gaya jalanan segera dengan senarai menunggu panjang untuk membuktikannya.

Dior Spring Summer 2017

Tambah pada campuran yang dihiasi boot monokrom kucing-tumit dari J.W. Anderson dan juga Mansur Gavriel melancarkan slaid kerudung mereka yang popular dan tidak akan kembali. Senarai terus menerus dengan tali pinggang hijau metalik di Gucci, lengkap dengan tumit bulu tandatangan, versi bulu di Prada dan keledai kucing-tumit di Céline.

Walau bagaimanapun, trend ini tidak semudah meludah pada pasangan sebelum anda melepaskan pintu. Mereka memerlukan penjagaan yang berhati-hati untuk menaikkan mereka daripada mencari noughties sekarang.

Jika bekerja dengan seluar, pastikan ia dipotong supaya anda mendapat kilat tulang buku lali yang baik. Jeans roll atau pilih sepasang dengan hem atau gelang kaki. Jika pergi untuk skirt, pastikan ia pertengahan panjang, hem asimetris lebih baik dan bermain dengan perkadaran di atas dengan sweatshirt yang besar. Dan untuk orang yang berani: lakukan seperti landasan pacu dan pakai dengan sepasang seluar panjang seluar lurus. Jika anda masih perlu meyakinkan yang terbaik untuk melihat kepada gaya jalan seperti Pernille Teisbaek dan Tamu McPherson yang membuktikan mereka bekerja sama dengan sock grafik.

#tuesdayshoesday ihsan @gucci dengan cinta dari @ n21_official. Terima kasih atas �� @thelocals yang hebat! ������

Pos yang dikongsi oleh All The Pretty Birds (@tamumcpherson) pada

Dan apa sahaja yang anda lakukan, abaikan Theresa May dan kegemarannya untuk tumit anak kucing leher cetak. Dia sudah cukup hancur. Jangan biarkan dia mula mempengaruhi pilihan kaki anda juga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 30

map