Kepercayaan Kami, Anda Perlu Sepasang Sunnies yang Berketumpatan

tk
Daniel Zuchnik / Getty

Taylor Reagan

20 Ogos 2017 @ 12:30 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Anda tidak boleh berjalan di luar atau tatal menerusi Instagram tanpa melihat sepasang cincin hitam tebal berbingkai bergaya pada bintang gaya jalan kegemaran anda atau selebriti. Dan mempercayai kami, mereka lebih banyak daripada melindungi mata kecil anda dari matahari. Sama ada anda menyalurkan celeb kegemaran anda dan pergi menyamai, menyembunyikan bulatan gelap selepas malam yang besar, atau hanya mencari ampu pakaian anda, pasangan yang hebat menambah sentuhan penamat yang sempurna untuk mana-mana ensemble. 

Musim ini, anda mungkin ingin mempertimbangkan rendition yang tebal. Semua kemarahan di landasan, rim chunkier hanyalah perkara untuk membuat pasangan pernyataan yang berani di bawah dengan mana-mana pakaian dalam senjata anda dan anda akan bersedia menghadapi dunia dalam gaya. Tinjau ke bawah untuk melihat beberapa buah kami. 

VIDEO: SayaGaya yang cantik dengan Olivia Palermo

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map