Keperluan pakaian lemari pakaian 5 Setiap Gadis New York Memiliki di dalam Closetnya

Saya Heart New York New York Essentials Lead
Christian Vierig / Getty Images

Fawnia Soo Hoo

Mac 24, 2016 @ 12:30 malam

Dengan semua kepelbagaiannya, pelbagai industri, dan keunikan kreatif yang liar, New York dan gaya tandatangannya tidak boleh dipelbagaikan menjadi satu kategori pemotong cookie. Lagipun, kami sudah membincangkan bagaimana ekspresi kota itu dapat dibedah menjadi beberapa kejiranan mikro. Tetapi ada satu koleksi kapsul barang-barang yang mesti ada yang menghampiri almari pakaian gadis New York yang menghormati diri sendiri, dari Chelsea yang terkenal dengan hipster-cool Brooklyn-kerana sebuah jaket moto kulit klasik berjalan begitu saja dengan Komandan-stan arca des Garçons berpakaian seperti itu dengan topeng eyelet Apiece Apart dan seluar jeans ibu yang memukau. Plus, sebenar New York berjalan dan mengambil kereta bawah tanah (atau “kereta api,” seperti yang kita katakan) di mana-mana, jadi flat rumah yang baik mutlak penting.

Lihat lima cara mudah-bergaya yang boleh anda pilih gaya New York Girl-dan, ya, terdapat banyak warna hitam. Ayolah, ia adalah New York.

BERKAITAN: 5 Trés Cara-cara Chic Berpakaian Seperti Girl Perancis

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 4

map