Kermit the Frog and Miss Piggy Masih dalam Cinta dan Cukup Membuat Koleksi Watch Cutest

TK
Carol Kaelson / Getty Images

Marina Budarina-Sánchez

18 Dis, 2017 @ 12:30 petang

Sekiranya anda tertanya-tanya, Miss Piggy dan Kermit the Frog masih kuat. Bahkan, kedua-duanya yang lucu itu melancarkan kolaborasi jam tangan baru dengan Invicta. Jenama itu mencipta reka bentuk jam tangan Lupah yang paling eksklusif, mesti mempunyai versi dengan wajah-wajah kecil dan comel Kermit dan Miss Piggy. Sebagai diva antarabangsa dirinya berkata, “Apa yang lebih bergaya dan menyeronokkan daripada melihat pergelangan tangan dan melihat moi melihat kembali kepada anda?” Kermit sedikit lebih rendah hati, tetapi secara dalaman dia berharap jam tangannya menjual lebih cepat.

Sebagai tambahan kepada jam tangan Kermit dan Miss Piggy yang dikasihi, peminat juga mempunyai pilihan untuk menyesuaikan jam tangan mereka dalam pilihan saiznya (bayi lelaki atau wanita) dan pilihan warna (nada perak atau emas). Harga jam tangan khas edisi hanya $ 118.

VIDEO: Apa Rahsia Gaya Piggy Miss?

Pasangan celeb itu muncul bersama di Evine, sebuah syarikat perdagangan digital interaktif berbilang platform, untuk melancarkan dunia pada 16 Disember-mencetuskan khabar angin tentang perdamaian. Mereka membuktikan bahawa cinta sejati adalah tidak berkesudahan. Dan anda boleh menyampaikan mesej itu dengan menonton Invicta tahun ini.

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 26

map