Kita Tidak Boleh Buat Ini: McDonalds Merchandise Kini Ada Satu Perkara

McDonalds Merch
Kesopanan

Alexis Bennett

Jun 02, 2017 @ 4:00 petang

Hanya apabila anda berfikir bahawa McDonalds tidak dapat menjadi lebih besar, langkah-langkah jenama ke dalam permainan fesyen dengan garis besar barangan Mac bertemakan. Kami telah melihat rumah-rumah fesyen seperti Moschino memberi penghormatan kepada gerbang emas, tetapi kali ini, McDonalds menjatuhkan reka bentuknya sendiri dengan bantuan dari ikon Jepun yang ikonik.

Terdapat hanya 300 keping setiap lima item dalam koleksi, yang sempurna berkahwin dengan cinta yang kita miliki untuk makanan segera dan fesyen. Ada kemeja putih di garis yang dicap dengan tahun McDonalds diasaskan dan grafik Big Mac. Dan terdapat juga beberapa aksesori dalam campuran seperti beg tote yang lazat, topi besbol, dan beg segitiga. Dan McDonalds juga mempunyai iPhone kami yang diliputi dengan kes merah berjenama dengan Big Mac di bahagian belakang.

Fesyen sedap akan secara rasmi jatuh pada 2 Jun pada pukul 11 ​​pagi. EST. Malangnya, barisan ini hanya dijual di peruncit Jepun Rakuten. Jadi perkapalan pasti akan menjadi sakit. Tetapi jika anda terobsesi dengan kedua-dua semua patties daging lembu, sos khas, salad, keju, acar, bawang, pada biji biji bijan seperti yang kita, ia akan benar-benar bernilai menunggu.

VIDEO: Semak Moschino Ken & Barbie Dolls

 

Teruskan membaca untuk menyemak barangan Big Mac di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 93

map