Koleksi Berenang Influencer ini Menakjubkan dan Ia Boleh Dipakai Sehingga Saiz 26

Katie Sturino x Bruna Malucelli Swim
Kesopanan

Lashauna Williams

Jul 18, 2018 @ 10:00 pagi

Apabila anda memikirkan pantai berpasir dan bikini yang indah, tidak ada tempat yang datang ke fikiran secepat Brazil. Jadi siapa yang lebih baik daripada pereka asal Brazil dan pereka baju renang Bruna Malucelli, untuk mencipta satu barisan baju renang bersaiz baru? Jenama nama jenama Malucelli telah lama menjadi tempat yang terang dalam perbualan yang positif, dan untuk membantunya membawa reka bentuknya kepada wanita dari semua saiz, dia bekerjasama dengan gaya influenser Plus-Katie Sturino dan laman web CoEdition.

VIDEO: Sekarang: Aly Raisman

Sturino, otak, kecerdasan, dan keindahan di belakang the12ishstyle.com dan jenama kecantikan Mega Babe, telah lama menjadi penyokong kebenaran ketika datang ke industri kecantikan dan fesyen. Tiada photoshop, tiada keghairahan; dia tidak akan memilikinya, yang membuatnya sempurna untuk kerjasama renang yang sememangnya nyata. 

“Saya merasa menarik bahawa banyak mesej yang saya dapat dari wanita yang berukuran 6 atau 8 dan sedang bergelut dengan imej badan,” kata Sturino. “Jika wanita yang lebih dekat dengan badan ideal media tidak boleh gembira dengan berat badan mereka, siapa boleh? Sebab itu saya memberitahu wanita ‘Tidak ada yang peduli terhadap apa yang kelihatan seperti di kolam renang. Anda benar-benar memukul gim musim sejuk ini, anda hanya satu yang menghukum diri sendiri, jadi hentikan membeli baju renang yang anda suka, hentikan obsesi selulit atau perkara yang tidak boleh diubah. 

“Ini adalah koleksi kedua yang kami lakukan dalam saiz tambah” kata Malucelli. “Ia sangat organik apabila [kita mula memperluas saiz kita] Maklum balas Katie pada koleksi terakhir kami adalah menakjubkan! Dia adalah orang yang memberitahu kami tentang Brooke Cundiff, CoEdition, dan kemudian yang lain adalah sejarah. daripada kolaborasi ini dan kami mula membangun [koleksi ini] pada hari berikutnya. “

BERKAITAN: Bagaimana saya mendapat keyakinan diri tanpa kehilangan berat badan

“Katie memperkenalkan saya kepada Bruna dan saya jatuh cinta dengan reka bentuknya,” kata Cundiff, Co-Founder & Chief Merchandising Officer CoEdition. “Mereka bersenang-senang, pintar, canggih dan tepat pada masanya, saya mahu memberi wanita CoEdition sesuatu yang istimewa dalam pakaian renang, ini adalah segenak semulajadi. Saya juga suka gaya Katie, jadi keupayaan untuk membawa matanya dan rasa bersama-sama dengan Bruna untuk memberikan sesuatu pelanggan CoEdition yang bukan hanya kelihatan hebat pada mereka, tetapi unik kepada CoEdition, semuanya terlalu sempurna. “

Koleksi ini termasuk sembilan gaya, semuanya tersedia dalam pelbagai keserasan jalur dan warna yang tebal sehingga anda mampu monogram dengan sehingga 13 huruf. “Saya suka peribadikan,” kata Sturino. “Ia menjadikan perkara-perkara seperti mereka dibuat untuk kita.”

Kegemaran lain dia: “Saya penis untuk jalur dan apa-apa berwarna-warni Saya mahu saman yang membuat saya berasa gembira apabila saya meletakkan mereka, bukan sesuatu yang kelihatan seperti ia cuba menyembunyikan badan saya.”

BERKAITAN: Panduan T-Shirt White Essential Plus-Size Putih

Setiap pakaian dijual dengan harga $ 229 (dengan atau tanpa sulaman) dan boleh didapati dalam saiz sehingga 4X / 26 pada coedition.com. Tatal ke bawah untuk melihat beberapa kegemaran kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 94

map