Koleksi Kasut Terkini Man Repeller Adakah Setiap Impian Girl Fashion

TK

Alexis Bennett

Jul 18, 2017 @ 12:45 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Leandra Medine berada di atasnya sekali lagi, menjadikan kita jatuh cinta dengan reka bentuknya yang unik dan mata yang sempurna untuk butirannya. Kali ini, blogger fesyen yang terkenal di dunia membantu kami menangkap gaya tandatangannya musim panas ini dengan koleksi kasut lain dari MR oleh Jalur Man Repeller, yang dijual secara eksklusif di Net-a-Porter.

Senarai ini termasuk enam reka bentuk bergaya, dan setiap gaya dengan mudah boleh mengubah pakaian yang membosankan menjadi momen yang menang. Semua yang anda perlukan untuk membazir purata baju T-shirt dan seluar jeans anda ialah slaid merah, putih, dan biru. Dan awak baik untuk pergi.

Sama seperti banyak jenama lain, Medine pasti berada di atas kapal dengan gerakan kasut selesa yang mengambil alih tempat fesyen. Jadi anda akan mendapati baji yang mudah berjalan-jalan, tumit anak kucing, dan terompah dalam campuran.

VIDEO: Berapa Banyak Adakah Anda Benar-benar Membelanjakan pada Kasut?

 

Lihat semua kasut yang berdiri keluar dari MR terbaru oleh Repeller Man di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 92

map