Koleksi Pakaian Perkahwinan Diilhamkan Vintage Asos Adakah Cantik (dan Super Terjangkau)

Sekiranya anda menghiraukan pakaian perkahwinan kerana semua tekanan dan wang yang terlibat dalamnya, kami mempunyai berita baik untuk anda. Anda tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada gaun yang anda hanya akan memakai sekali dan anda tidak perlu berkompromi gaya jika anda ingin pergi untuk nombor yang lebih murah untuk berjalan di lorong. Bagaimana mungkin, anda bertanya? Ia adalah terima kasih kepada koleksi pakaian perkahwinan baru ASOS Bridal yang sudah ada di laman web mereka.

BERKAITAN: Cara Pilih Perhiasan untuk Padankan Hari Perkahwinan Anda

Ok, mari alamat gaya pertama. Gaun datang dalam warna putih dan berwarna putih dan siluet mempunyai rasa vintaj definitif kepada mereka. Pikirkan bahagian bahu yang terbungkus dan terbungkus serta gaun slip maxi yang indah. Pemisahan pengantin telah menjadi trend untuk beberapa musim sekarang dan ASOS mempunyai versi tersendiri gaya popular – topi leher panjang lengan panjang yang elegan dengan skirt maxi, kedua-dua dalam renda.

ASOS Vintage Wedding
Kesopanan

VIDEO: Tips untuk Perancangan Perkahwinan pada Anggaran

 

Dan kini, pakaian kos semua berharga antara $ 180- $ 370 menjadikan mereka beberapa pilihan yang paling berpatutan di pasaran sekarang. Jadi, jika anda mempunyai bajet yang ketat atau tidak mahu menghabiskan kekayaan pada majlis perkahwinan anda, #youarewelcome.

ASOS Vintage Wedding
Kesopanan

Jenama itu juga melancarkan koleksi gaya yang berasingan untuk tetamu perkahwinan. Gaun diilhamkan oleh tahun 1920-an, dengan butiran tangan-beaded, fringing, cetakan bunga, dan perhiasan seluruhnya. Mereka akan menetapkan anda hanya $ 80 hingga $ 180.

ASOS Vintage Wedding
Kesopanan

Tiba-tiba, kita tidak boleh menunggu musim perkahwinan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 61

map