Koleksi Terbaru Everlane Mengingatkan Kita Bahawa Kita Semua Manusia

Everlane Human Rights Line - LEAD
Kesopanan

Andrea Cheng

18 Jan, 2017 @ 10:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Estetika Everlane dengan begitu banyak perkataan: asas minimalis, mudah, kontemporari, sejuk, moden. Jenama membanggakan diri pada 1) ketelusan radikalnya dalam membuat pakaian dan 2) memberikan staples pakaian asas yang utama dengan reka bentuk pared-back dan trend di-trend (tapi tidak terlalu trendi!). Tetapi untuk pelancaran terbaru, jenama itu telah mengambil pendekatan yang berbeza-dengan menyiarkan mesej yang berani, dalam-muka: Anda manusia, saya manusia, kita semua manusia, jadi mari manusia bersama.

Koleksi 100% Manusia tiba selepas musim kerusuhan sosial, ketegangan politik, dan satu pilihan raya kontroversi yang membawa kepada cahaya betapa terbahagiya negara itu. “Memang benar: Kita tidak selalu bersetuju, politik yang berbeza, keutamaan yang berbeza, tetapi tidak bermakna kita mesti dibahagikan. Tahun ini, kita akan meraikan 100% manusia,” kata kenyataan misi pengumpulan itu. “Kami fikir dua perkara penting sekarang-melindungi hak-hak tersebut dan mengingati bahawa kami lebih sama daripada kita berbeza.”

Untuk itu, untuk setiap 100% Manusia dijual (terdapat enam tees dan lapan baju besi dalam warna hitam, kelabu, dan warna putih, dengan “100% Manusia” yang dibentangkan dengan kuat di hadapan masing-masing), $ 5 akan disumbangkan kepada Amerika Kesatuan Kebebasan Sivil, organisasi yang, selama hampir 100 tahun, telah bekerja keras untuk mempertahankan hak-hak sivil yang dijamin oleh Perlembagaan Amerika Syarikat.

Jadikan pembelian anda dengan baik dengan membeli koleksi (berharga antara $ 22 hingga $ 50) di everlane.com dan kemudian dengan bangganya memakai tee Human 100% anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 6 =

map