Kostum Jeweler Tom Binns Apakah Melancarkan Koleksi Baru Artistik Anda Perlu Lihat

Michelle Obama
Mike Theiler-Pool / Getty Images

Steffi Lee

12 Jan, 2018 @ 6:00 petang

Beberapa tahun lalu, semua orang dan ibu mereka memakai kalung pernyataan. Ingat bibir berlebihan, berbilang lapisan, yang halus itu boleh menggantikan baju kolar dan menambah pizazz walaupun ke pakaian pejabat korporat. Tom Binns adalah satu, jika bukan satu-satunya, trendsetter untuk memulakan kegilaan dengan kepingan-kepingannya yang indah. Malah Michelle Obama adalah peminat!

VIDEO: Michelle Obama berkongsi pandangan pertama di Pusat Presiden Obama

Walaupun pernyataan kalung adalah sesuatu yang lalu (walaupun kembali dalam gelombang bergelora sepanjang musim), Tom Binns kembali dengan pendekatan yang baru dan benar-benar segar untuk perhiasan. Koleksinya yang terbaru mempunyai aksesori satu-of-a-kind (benar-benar, seperti pemasangan mini) dengan nama-nama yang bijak diperuntukkan.

“Inspirasi di sebalik kerja terbaru saya adalah untuk memperluaskan persepsi di luar aksesori fesyen,” kata Binns dalam kenyataan akhbar. “Saya mahu mereka dilihat lebih peribadi-sebagai pilihan persepsi individu. Mereka unik, kerja-kerja yang boleh ditagih berbanding dengan produk yang dikeluarkan. “

Tatal ke beberapa bahagian kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map