Lauren Bush Lauren pada Ekspedisi Rapid Makanan FEED dan Kempen Percutian Selebriti

Lauren Bush Lauren, Dave Lauren
Joey L / Courtesy FEED

Claire Stern

Nov 17, 2014 @ 9:40 pagi

Kebanyakan kanak-kanak kolej pergi ke tempat-tempat seperti Cancún untuk rehat musim bunga, tetapi 10 tahun yang lalu, bila Lauren Bush Lauren adalah seorang maharaja di Princeton, dia meninggalkan Liga Ivy kampus untuk perjalanan singkat ke bandar luar bandar yang dilanda kemarau di Guatemala. Sebagai seorang sukarelawan dengan Program Makanan Sedunia Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, keponakan Presiden George W. Bush berkata, “Saya mahu melihat kemiskinan secara langsung untuk cuba memahami apa yang orang harus berurusan. “Semasa perjalanan empat hari, dia membantu mengedarkan makanan dan air kepada sebahagian kecil daripada mereka yang memerlukan-kira-kira 805 juta orang di seluruh dunia, ramai di bawah umur 5 tahun, menderita dari kencing manis kronik. Pengalaman yang dihadapinya. “Ia amat menggembirakan,” kata Lauren. “Saya kecewa dengan tidak mengetahui apa yang boleh saya lakukan.”

Tetapi tiga tahun kemudian, menggabungkan semangatnya untuk kedermawanan dengan cintailah fesyen, Lauren mengasaskan Projek FEED, beg tangan dan syarikat aksesori yang mendermakan sebahagian jualannya kepada organisasi itu membekalkan makanan untuk keperluan kanak-kanak. Setakat ini, wang dari FEED telah membiayai hampir 84 juta makanan, dan itu nombor pasti akan meningkat dengan bantuan sedikit daripada rakan-rakan Lauren. Minggu ini, Lauren-LBL kepada rakannya-memperkenalkan Come Together, sebuah kempen pengiklanan global baru oleh jurugambar Joey L., yang menampilkan selebriti terkenal seperti Jessica Alba, Anne Hathaway, dan Karlie Kloss bersama-sama dengan mereka sendiri kawan-kawan-ke hadapan. Idea ini, kata Lauren, adalah untuk menekankan masyarakat. “Melalui tindakan kolektif, kita boleh membuat perbezaan besar dalam kehidupan rakyat,” kata Lauren. Di bawah ini kita dapat berbual dengan LBL mengenai beberapa pilihan utama yang dia buat sepanjang perjalanan.

Mengapa anda memutuskan untuk pergi ke Guatemala pada tahun 2004??

Sebagai antropologi utama, saya ingin memahami kepentingan budaya kemiskinan-mengapa ia wujud, dan mengapa sesetengah negara boleh naik di atasnya sementara yang lain tidak boleh. Sukarelawan juga seolah-olah menggunakan masa yang sangat baik.

Bagaimanakah kerja di sana menjadi sebuah syarikat yang sepenuhnya?

Saya suka fesyen dan reka bentuk. Dalam merenungkan apa yang perlu dilakukan dengan kehidupan saya, saya merasakan saya mempunyai dua laluan yang mungkin: satu adalah untuk berpindah ke New York dan bekerja di rumah reka bentuk; yang lain adalah berpindah ke Afrika dan menyampaikan bantuan makanan. Itulah ketika idea beg FEED datang kepada saya. Ia adalah untuk mereka yang ingin meletakkan dolar pengguna mereka untuk digunakan dengan baik. Dengan model perniagaan seperti ini, saya dapat menyatakan kreativiti seni saya dan juga membantu mereka yang memerlukan.

Sejak 2007, anda telah menjual satu model, beg FEED untuk $ 80, untuk menjual keseluruhan aksesori dan beg, termasuk siri Warisan baru, dengan harga yang bermula pada $ 150.

Saya menyedari bahawa kita terpaksa berbuat lebih banyak dan menawarkan lebih banyak lagi jika FEED berkembang. Kami menambah tenunan dan manik gelang bersama dengan tudung alpaca. Kemudian kami mula membuat beg buatan tangan ini. Kegemaran saya adalah Warisan Makindu-tali pinggang lengan bebas tangan yang hebat untuk perjalanan. Ia dibuat oleh seniman Kenya, dan hasil jualan masing-masing menghasilkan 200 hidangan sekolah untuk kanak-kanak Kenya.

Alba ditujukan untuk FEED bersama pengasas bersama beliau, Chris Gavigan dan Pengasas bersama Humberto Leon.

Bagaimana anda mencari dan memilih pengrajin yang anda bekerjasama?

Kami bekerja dengan orang-orang di Colombia, Guatemala, India, dan Kenya, dan komited untuk bekerja dengan mereka setiap tahun untuk memberi mereka pekerjaan dan menawarkan sokongan. Walaupun misi teras FEED adalah untuk menyediakan makanan, misi menengah adalah untuk menggunakan pekerja kraf ini sehingga mereka dapat memberikan kembali kepada komuniti mereka.

Apakah faktor lain yang menyumbang kepada pertumbuhan FEED?

Kesan media sosial telah menjadi besar. Kami menyedari kebanggaan pelanggan yang rendah hati, menyiarkan produk FEED mereka di Instagram dan Facebook dan mengumpul jumlah makanan yang mereka berikan melalui pembelian tersebut. Setiap orang mahu kiraan makanannya lebih tinggi daripada yang lain. Ia hampir seperti persaingan.

One-upmanship sebagai kekuatan untuk perubahan.

Sudah tentu. Tetapi itu semua untuk tujuan yang patut. Anda akan melihat gadis-gadis yang mahu gaya penampilan mereka untuk memastikan kiraan makanan mereka tinggi, menambah selendang atau melakukan tali gelang pada pergelangan tangan. Dan dengarlah, saya semua untuk parti lengan!

Klik melalui galeri kami untuk membeli pilihan kegemaran kami dari Koleksi Holiday FEED. Untuk lebih banyak cara untuk membantu FEED, lawati feedprojects.com.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai LBL dan FEED, ambil edisi Disember InStyle, yang terdapat di gerai surat khabar dan muat turun digital hari ini. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 85 =

map