Lelaki, Whoopi Goldberg Menjadi Sweater Krismas Terbaik, Serius

Whoopi Christmas Sweater
Kesopanan

Alexis Bennett

16 Nov, 2017 @ 5:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sesetengah daripada anda pencinta fesyen mungkin tidak mahu menghadapinya, tetapi sweater “jelek” Krismas tidak pergi ke mana-mana sahaja. Pullovers yang unik berada di sini untuk kekal, dan Whoopi Goldberg legit membuat yang terbaik yang kita lihat dalam seketika. Dan dengan yang terbaik, kami bermaksud reka bentuk yang paling lucu yang akan membuat semua orang ketawa pada makan malam Krismas.

Dalam barisan anda akan mendapati harta rampasan shakin ‘Santa. Serius, itulah nama sweater: Booty Shakin ‘. Dan ada juga bayi Santa yang comel yang dilengkapi dengan gemeretak merah dan putih. Tetapi tidak semua tentang Krismas. Whoopi memastikan untuk meraikan Kwanzaa, dan tandatangan gurunya Hannukah sudah kembali.

Sweater lucu sesuai untuk lelaki atau perempuan, dan mereka semua berharga $ 89 di Zappos. Anda juga boleh merebut satu untuk membuat cuti lebih menyeronokkan.

VIDEO: Malah Keluarga Diraja Suka Sweater Krismas Ugly

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 19 =

map